![]() |
|
| |||
| |||
| 3 χρόνια αγόρασα ένα eMachines με 3,06 GHz P4 519cpu, 1 / 2 GIG PC 2700 RAM, 160 GIG HD, και DVD burner. Με τον καιρό, έχω αναβαθμιστεί σε διπλή 160 GB SATA σκληρούς δίσκους, ένα νέο mobo (intel 945gcpe), και 2 συναυλίες 533MHz DDR2 RAM. Τώρα θα είμαι μέχρι το CPU, και ξέρω πόσο πιο επιδόσεων θα έχω από μια διπλού πυρήνα Intel Pentium e2200 (2.0 GHz 1 MB cache). Εγώ προσπάθησα TOMS υλικού σελίδα, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε μια σύγκριση μεταξύ των δύο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Περάστε το «διπλό πυρήνες» και πηγαίνετε κατευθείαν στο "Core 2 Duos"
| |||
| |||
| Θα ήθελα να συμφωνήσω με ότι συνήθως, εκτός Είμαι σε ένα πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό (κάτω από 100 δολάρια). Έτσι θα είναι τα είτε Celeron δγ e1200 ή 2.0 GHz e2180. Δεν είμαι κάνει πολύ εντατική εργασία, μόνο για την αντικατάσταση ενός αξιοπρεπούς ο P4 519 "υψικαμίνους" thats εκεί τώρα. Θα δώσει ένα Celeron δγ επιδόσεις, τουλάχιστον για την ονομαστική μου με P4; |
|
| |||
| |||
| Celerons έχουν μειωθεί P4 της, οπότε δεν, ένα Celeron θα προσφέρει πολύ μικρότερη απόδοση. Επίσης Core 2 Duos είναι διαθέσιμα από $ 100ish και πιστέψτε με τις δαπάνες των χρημάτων σας για οτιδήποτε άλλο είναι χάσιμο! Θα μπορούσαμε επίσης να μείνετε όπως είστε. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115032 |