![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| 3 godine sam kupio eMachines s 3,06 GHz P4 519cpu, 1 / 2 harpun pc 2700 ram, 160 hd kočija, a DVD burner. Tijekom vremena, sam nadograditi na dual 160 GB SATA tvrde diskove, novim mobo (Intel 945gcpe) i 2 nastupe 533mhz DDR2 RAM-a. Sad idem da se CPU, te je puno više zanima kako bi ja dobiti performanse od Intel Pentium dual core e2200 (2.0 GHz 1 MB cache). Pokušao sam Toms hardware stranici, ali ne može dobiti usporedbom između ta dva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preskoči na "dual jezgre" i ići ravno do 'Core 2 Duos'
| |||
| |||
| Ja obično slažu s tim, osim da sam na veoma ograničen proračun (ispod 100 krupna sačma). Tako njegov će biti bilo dc e1200 ili Celeron 2,0 GHz e2180. Im 'ne radiš previše intenzivnog rada, samo pristojan zamjena za na P4 519 "blast furnace" koji tamo sada. Želiš jedan Celeron dc dajte performanse barem na nivou mog P4? |
|
| |||
| |||
| Celerons se posijeku P4-a, tako da je Celeron će ponuditi mnogo manje performanse. Također Core 2 Duos dostupni su od $ 100ish i vjerujte mi trošenje novca na bilo što drugo je otpad! Možda i ostati kao i ti. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115032 |