![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| 3 évvel ezelőtt vásároltam egy eMachines A 3,06 GHz-es P4 519cpu, 1 / 2 koncert PC-2700 RAM, 160 koncert HD, és DVD-író. Idővel, már továbbfejlesztett kettős 160 GB SATA merevlemezeket, új mobo (Intel 945gcpe), és 2 koncertek 533MHz DDR2 RAM. Most megy a CPU, és arra gondoltam, mennyivel teljesítmény lenne kapok egy Intel Pentium dual core e2200 (2,0 GHz 1 MB cache). Megpróbáltam Toms hardver-oldalt, de nem tud összehasonlítása a kettő között. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugrás a "kettős mag", és tovább egyenesen a "Core 2 Duos"
| |||
| |||
| Én általában egyetértenek, hogy, én vagyok az igen korlátozott költségvetés (100 dolcsi). Így az lesz, vagy egy Celeron DC e1200 vagy 2,0 GHz-es e2180. Én nem csinálok túl igényes munka, csak egy tisztességes helyettesítésében a p4 519 "nagyolvasztó kemence" amit itt most. Egy Celeron DC teljesítményt ad, de legalább az én par p4? |
|
| |||
| |||
| Celerons vágnak le a P4, hogy nem, a Celeron az ajánlat sokkal kisebb teljesítményre. Szintén Core 2 Duos állnak from $ 100ish, és bízz bennem tölteni pénzt bármi más olyan hulladék! Lehet, valamint tartózkodásra, mint te. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115032 |