![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Prieš 3 metus nusipirkau EMachines su 3,06 GHz P4 519cpu, 1 / 2 koncertą PC 2.700 RAM, 160 žeberklas HD ir DVD. Laikui bėgant, aš turiu padidinti iki dviejų 160 GB SATA, naujas MOBO (Intel 945gcpe), ir 2 koncertai 533MHz DDR2 RAM. Now I'm going to up CPU, ir buvo įdomu, kiek daug veiklos turėčiau gauti iš "Intel Pentium Dual Core E2200 (2,0 GHz, 1 MB cache). Mėginau Toms hardware puslapio, tačiau negaliu gauti palyginimas dviejų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pereiti "dviejų branduolių" ir eikite tiesiai į "Core 2 Duos"
| |||
| |||
| Aš paprastai sutinka su tuo, nebent aš apie labai ribotą biudžetą (pagal 100 Bucks). Taigi jos gonna arba Celeron DC e1200 arba 2.0 GHz e2180. I'm not doing pernelyg intensyvus darbas, tiesiog tinkamas pakaitalas P4 519 "aukštakrosnių" Thats ten dabar. Ar Celeron DC pateikti rezultatus, bent jau susilygino su mano P4? |
|
| |||
| |||
| Celerons yra iškirsti P4's, tai ne, Celeron bus pasiūlyti daug mažiau efektyvumą. Taip pat Core 2 Duos yra nuo $ 100ish ir pasitikėjimą manimi eikvoti pinigus nieko kito iš atliekų! Jūs taip pat sėkmingai galėtų gyventi, kaip ir jūs. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115032 |