![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Acum 3 ani am cumparat o eMachines cu un 3.06 GHz P4 519cpu, 1 / 2 gig
PC 2700 RAM, 160 gig HD, DVD şi arzător. În timp, am actualizat la dual de 160 GB SATA hard disk-uri, un nou mobo (Intel 945gcpe), şi 2 gigs 533mhz DDR2 RAM. Acum, vom până la cpu, şi a fost întrebaţi cât de mult mai performanta i-ar primi de la un Intel Pentium dual core e2200 (2.0 GHz 1 Mb cache). Am încercat Toms hardware pagină, dar nu poate lua o comparaţie între cele două. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Treci de "dublă miezuri" şi merge direct la "Core 2 Duos"
|
|||
|
|||
|
Am în mod normal, de acord cu faptul că, cu excepţia Sunt pe un buget foarte limitat (sub 100 de dolari).
Deci, va fi sa fie un Celeron dc e1200 sau 2.0 GHz e2180. Eu nu fac prea intensiv de lucru, doar o decente pentru înlocuirea de P4 519 "furnal" Thats acolo acum. Vrei un Celeron dc da performanţă cel puţin la fel cu meu P4? |
|
|
|||
|
|||
|
Celerons se reduce P4 lui, astfel încât nu, un Celeron va oferi mult mai puţin de performanţă.
De asemenea, Core 2 Duos sunt disponibile de la $ 100ish încredere în mine şi cheltuieli banii pe orice altceva este o pierdere! S-ar putea ca sta bine ca si tine. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115032 |