![]() |
|
| |||
| |||
| 3 yıl önce bir eMachines aldım bir 3,06 GHz P4 519cpu, 1 / 2 flika PC 2700 RAM, 160 flika HD ve DVD yazıcı. Zaman içinde, ben çift 160 GB SATA sabit diskler, yeni mobo için (Intel 945gcpe) ve 2 Gb'lik 533MHz DDR2 RAM yükselttiyseniz. Şimdi CPU kadar ve bir Intel Pentium çift çekirdekli e2200 aldığım da performansını daha çok merak ediyorum olacak (2.0 GHz 1 MB önbellek). Ama Toms donanım sayfa denedi bir karşılaştırma can't get iki arasında. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atla 'çift çekirdek' ve 'Core 2 Duos' gitmek
| |||
| |||
| Ben normal olarak kabul eder, ancak ben çok sınırlı bir bütçe 100 dolar () altında yaşıyorum. Onun olacak ya Celeron DC e1200 veya 2,0 GHz olmak e2180. Ben sadece iyi bir yedek için çok yoğun çalışma yapıyor değilim artık en P4 519 "yüksek fırın" that. Bir Celeron DC Par en azından benim p4 ile performans verir misiniz? |
|
| |||
| |||
| Celerons P4, bu yüzden hiç bir Celeron daha az performans sunacaktır aşağı kesilir. Ayrıca Core 2 Duos $ 100ish bulunmaktadır ve ben başka bir şey için para harcama güven kaybıdır! Gibi olup olmadığını da kalmak olabilir. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115032 |