![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета, аз се чудех дали това CPU ще се вписват в тази дънна платка
На процесора е P4 Prescott 515 2.93GHz и mobo е MSI P6NGM Знам, че ще годни Socket 775 LGA като съм имал Q6600 в него, но с това по-възрастните Intel p4, въпреки че това е сокет 775 LGA, ще го все още работят или има нещо малко по-различен от стария lga 775 до нов като куадро или дуел ядра. с уважение Моята система: Фред
|
|
| |||
| |||
| Ами преработвателят ще годни, но не съм сигурен, че ако борда е HyperThreading в състояние или не, предполагам, че ще бъде, но аз не съм сигурен. Не съм сигурен, ако P4 е hyperthreaded с този модел .. Мога ли да попитам, защо искате дори искат да се сложи това кофти нещо по-стар? |
|
| |||
| |||
| Не, няма разлика в гнездото. Мисля, че има проблеми със съвместимостта със стари mobos не е работа на новите процесори, защото те не могат да обработват FSB скорост и такива неща, но друг начин тур трябва да се оправи.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| на моя разум, 775 дъски вграден в двойна / четворни ядрото ера са обратно съвместими с P4 775's, но дъски построена преди двойни и четворни на излезе напред не са съвместими. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
и причината защо това се е, че моята половинка му компютър stollen и в процеса на това се приема през вратата, моята половинка изтеглен в колата му и PC бе пропуснат, това е над 2yrs отпреди сега, все пак той е откакто започнах да го използвате отново сега.Неговият mobo е доста със счупения че pcie слот е Отрязаха и CPU стопанство е счупен, както и неговото време са 75c И така, той ме попита снощи има някои доста дънната мога да получа за него и когато попитах какво гнездо и да е било, той се обърна, за да бъде една Използвам ATM, само аз, ръководещо Q6600. Така че аз имам, че MSI съвет относно резервни тъй възрасти и мислех, че би било добра идея да се сложи това старите Prescott в този нов mobo и че също така ще доведе септември печалба за преместване от DDR към DDR2, както добре. Аз просто наистина се радвам да се тук от вас, момчета, че това наистина е възможно ![]() С уважение |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Много благодаря Fordy |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това е музика за ушите ми. много thaks за инфо Katana |
|
| |||
| |||
| Е, момчета, само за да ти знаеш, че работи перфектно Много благодаря за помощ с уважение |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че имам това сортирани = D |
|
| |||
| |||
![]() Ница един.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съвместими или не? | TheOneAndOnly | Общи Хардуер Чат | 9 | 10 Юли 2008 08:52 |
| Помощ със съвместими RAM | mbonwick | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 5-и парламентарен май 2008 г. 01:58 |
| Ли са всички тези, съвместими | lilthug118 | Общи Хардуер Чат | 6 | 20 декември 2007 19:41 |
| Какви трябва да бъдат съвместими с какво? | scrivomcdivo | Общи Хардуер Чат | 18 | 17 ноември 2007 10:16 |
| Трябва да знаете, ако някои RAM е съвместим ... | coryengle | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 19 Март 2007 15:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |