![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, jsem věděl, pokud by byl tento procesor do této základní desky
CPU je P4 Prescott 515 2.93GHz a mobo je MSI P6NGM Vím, že to bude vhodné Socket LGA 775, jak jsem měl Q6600 v ní, ale s touto starší Intel P4, i když je to socket LGA 775, to bude ještě pracovat, nebo je tam něco trochu odlišné od starých LGA 775 pro nové jako čtyřkolky či souboje jader. pozdravy Můj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| I zpracovatel se vejde, ale já nejsem jistý, že pokud deska je hyperthreading schopné, nebo ne, jsem předpokládat, že by bylo, ale nejsem si jist. Nejsem si jistá, jestli v případě, že P4 je hyperthreaded s tím, že model .. Mohu se zeptat proč byste ještě chtěl dát podřadný stará věc? |
|
| |||
| |||
| Kdepak, žádný rozdíl do zásuvky. Myslím, že tam problémy s kompatibilitou se starými mobos není manipulace nových CPU to, protože se nemohou zvládnout FSB rychlosti a podobně, ale naopak by měl být v pořádku.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| do mého chápání, 775 desky postavené ve dvou / čtyř-jádrové éry jsou zpětně kompatibilní s P4 775, ale desky postavené před dvěma a čtyřjádrových to vyšlo nejsou dopředu kompatibilní. |
|
| |||
| |||
| Citace:
a důvod, proč by to přišlo asi je, že můj kámoš měl svého počítače a stollen v procesu by bylo s ohledem na dveře, můj kámoš vytáhl do svého vozu a počítač byl vypuštěn, což je více než 2yrs ago nyní však má protože se začaly používat opět nyní.Jeho mobo je docela vězněný se, že PCIe slotu je vylomeny a cpu hospodářství zatkli i jeho temps jsou 75c tak mě včera v noci, je tam nějaký desce bych mohl dostat za něj, a když jsem se zeptala, co socket to bylo, to se ukázalo být na jedné používám atm, jen jsem běží Q6600. Tak jsem si, že deska MSI náhradní kterým se od roku věku a myslel jsem, že by bylo dobré, aby ten starý Prescottova do této nové mobo a že by také přinést zisk ta přechodu z DDR na DDR2 stejně. Jen jsem opravdu rád, že to tady od vás, že je to skutečně možné ![]() Pozdravy |
|
| |||
| |||
| Citace:
Děkuji Fordy |
|
| |||
| |||
| Citace:
To je hudba pro moje uši. mnoho thaks za info Katana |
|
| |||
| |||
| Dobře chlapi, jen ať tě znám, fungovalo to perfektní Děkuji za pomoc pozdravy |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že máš to setříděno = D |
|
| |||
| |||
![]() Pěkný.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kompatibilní nebo ne? | TheOneAndOnly | Obecné Hardware Chat | 9 | 10. červenec 2008 08:52 |
| Pomoc s Slučitelným RAM | mbonwick | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 5. května 2008 01:58 |
| Jsou všechny tyto kompatibilní | lilthug118 | Obecné Hardware Chat | 6 | 20. prosinec 2007 19:41 |
| Co musí být v souladu s tím, co? | scrivomcdivo | Obecné Hardware Chat | 18 | 17. listopadu 2007 10:16 |
| Potřebuji vědět, zda určité RAM je kompatibilní ... | coryengle | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 19. března 2007 15:08 |
| Thread Nástroje | |
| |