![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά, Αναρωτιέμαι αν αυτή η CPU θα ταίριαζε σε αυτή την μητρική πλακέτα
Η CPU είναι P4 Prescott 515 2.93GHz και το mobo είναι MSI P6NGM Γνωρίζω ότι θα ταιριάζει Socket 775 LGA όπως είχα Q6600 σε αυτό, αλλά με την παρούσα μεγάλα Intel P4, έστω και αν είναι μια socket 775 LGA, θα εξακολουθεί να εργαστούν ή να υπάρχει κάτι ελαφρώς διαφορετικό από το παλιό LGA 775 έως μία νέα σαν τετράκλινα ή πυρήνες μονομαχία. χαιρετισμοί Το σύστημά μου: Fred
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ο επεξεργαστής θα ταιριάζει, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συμβούλιο είναι σε θέση ή δεν hyperthreading, υποθέτω ότι θα ήταν, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν είστε σίγουροι εάν η P4 είναι hyperthreaded με αυτό το μοντέλο .. Μπορώ να ρωτήσω γιατί έχετε ακόμα ότι θέλουν να θέσουν σε crummy παλιό πράγμα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όχι, δεν έχει αντίκτυπο στην πρίζα. Νομίζω ότι υπάρχουν ζητήματα συμβατότητας με παλιά mobos δεν χειρισμό νέο επεξεργαστή της, επειδή δεν μπορούν να χειριστούν FSB ταχύτητα και τέτοια πράγματα, αλλά το αντίθετο θα πρέπει να είναι εντάξει.
|
| |||
| |||
| μου για την κατανόηση, 775 συμβουλίων χτισμένο στη διπλή / quad πυρήνα της εποχής είναι τα πίσω συμβατά με P4 775, αλλά συμβουλίων που κατασκευάστηκαν πριν από την διπλή της και τετράκλινα της βγήκε δεν είναι συμβατή προς τα εμπρός. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
και αυτό το λόγο για τον οποίο προέκυψε είναι ότι, μου είχε mate του υπολογιστή stollen και στη διαδικασία να είναι η πόρτα που γίνονται, mate μου τράβηξε μέχρι στο αυτοκίνητό του και τον υπολογιστή ήταν πέσει, αυτό είναι άνω 2yrs πριν από τώρα, ωστόσο έχει δεδομένου ότι άρχισε να το χρησιμοποιήσετε ξανά τώρα.Το mobo είναι κάπως σπασμένο με το ότι το pcie slot είναι να σταματήσει και η εκμετάλλευση της CPU είναι σπασμένο, αλλά και του χρόνου είναι 75c έτσι μου ζήτησε χθες το βράδυ υπάρχει κάποια κάπως μητρική πλακέτα i που θα μπορούσε να λάβει για τον ίδιο και όταν ρώτησα τι υποδοχή ήταν, το οποίο είναι η μία χρήση ATM, εκτελεί μια μόνο π.μ. Q6600. Έτσι έχω την MSI συμβουλίου περί ανταλλακτικών των ηλικιών καθώς και σκέφτηκα θα ήταν μια καλή ιδέα να θέσει η παλιά Prescott σε αυτό το νέο mobo και ότι θα φέρει τα κέρδος που διακινούνται από DDR σε DDR2 επίσης. Am μόνο πραγματικά ευτυχής που από εδώ εσείς ότι αυτό είναι πράγματι δυνατό ![]() Χαιρετισμοί |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πολλές ευχαριστίες Fordy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αυτή είναι η μουσική για τα αυτιά μου. thaks πολλές πληροφορίες για το Katana |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, παιδιά, μόνο και μόνο για να αφήσει ήδη γνωρίζουμε, λειτούργησε τέλεια πολλές ευχαριστίες για την βοήθεια χαιρετισμοί |
|
| |||
| |||
| Glad you got it ταξινομημένο = D |
|
| |||
| |||
![]() Νίκαια ένα.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συμβατή ή δεν είναι; | TheOneAndOnly | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 10 Ιουλ 2008 08:52 |
| Βοήθεια Συμβατό με μνήμη RAM | mbonwick | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 5η Μαΐου 2008 01:58 |
| Είναι όλα αυτά τα συμβατά | lilthug118 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 20 Δεκ. 2007 19:41 |
| Ποια πρέπει να είναι συμβατό με τι; | scrivomcdivo | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 17 Νοε 2007 10:16 |
| Πρέπει να μάθω αν υπάρχει κάποια RAM είναι συμβατές ... | coryengle | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 19 Μαρ 2007 15:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |