![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački, bio sam zadivljen ako ovaj CPU bi stati u ovu matičnu ploču
CPU je P4 Prescott 515 2.93GHz i mobo je MSI P6NGM Znam da će stati Socket 775 LGA kao što sam ja imala je Q6600 u njoj, ali uz ove starije Intel P4, iako se radi o LGA socket 775, on će i dalje raditi ili je tu nešto malo drugačiji od starog lga 775 do novog kao quad ili dvoboj jezgre. pozdravi My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Pa procesor će stati, ali Im 'ne siguran ako taj odbor HyperThreading sposoban ili ne, pretpostavljam da će to biti, ali nisam siguran. Niste sigurni, ako P4 je hyperthreaded s tom modelu .. Smijem li pitati zašto bih čak želite staviti da bijedan stara stvar u? |
|
| |||
| |||
| Nope, nema razlike u utičnicu. Mislim da postoje problemi kompatibilnosti sa starim mobos ne rukuje novi CPU-a, jer oni ne mogu nositi s FSB brzinu i stvari kao što su, ali se drugi put okrugao treba dobro.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| u moje razumijevanje, 775 zajednice izgrađena u dual / quad core doba su unatrag kompatibilni sa P4 775, nego zajednice izgrađen prije dual i quad-a izašao naprijed nisu kompatibilni. |
|
| |||
| |||
| Quote:
i zbog toga dođe oko je da, moja drugarica je njegovo računalo i stollen u procesu je bitak uzeti vrata moja drugarica izdvajali u njegov automobil i pc je pao, ovaj je gotov 2yrs ago sada, međutim, on je jer se počeo koristiti ga ponovno sada.Njegov je mobo sa kinda busted da pcie utor je odlomljene i CPU busted holding je kao i njegovi su temps 75c pa on je pitao mene sinoć je tamo neki kinda matična ploča ja mogao dobiti za njega i kad sam je pitao što je socket, to pokazalo se jedan sam koristeći ATM, samo sam je pokrenut Q6600. Tako da imam MSI ploče polaganje rezervnih od uzrasta i ja mislio bi biti dobra ideja da se stara da se u ovom novom Prescott mobo, te da će isto tako donijeti dobit ta kretanja iz DDR za DDR2 as well. Samo sam jako drago da se ovdje od vas dečki da je to uistinu moguće ![]() Pozdravi |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mnogobrojan hvala Fordy |
|
| |||
| |||
| Quote:
To je glazba za moje uši. mnogi thaks za info Katana |
|
| |||
| |||
| Pa dečki, samo da bi Ya know, Internet izrađen savršeno Mnogobrojan hvala za pomoć pozdravi |
|
| |||
| |||
| Glad ga imaš sortirana = D |
|
| |||
| |||
![]() Nice jedan.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kompatibilni ili ne? | TheOneAndOnly | General Hardware Chat | 9 | 10. srpnja 2008 08:52 |
| Pomoć Kompatibilan sa RAM | mbonwick | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 5. svibanj 2008 01:58 |
| Jesu li sve ove kompatibilne | lilthug118 | General Hardware Chat | 6 | 20. prosinac 2007 19:41 |
| Šta ima da bude kompatibilna sa što? | scrivomcdivo | General Hardware Chat | 18 | 17. studeni 2007 10:16 |
| Trebam to znati ako neko RAM kompatibilno ... | coryengle | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 19. ožujak 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |