![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helló srácok, arra gondoltam, ha ez nem fér bele a CPU Ez az alaplap
A CPU P4 Prescott 515 2.93GHz, és a mobo van MSI P6NGM Tudom, hogy nem lesz alkalmas Socket 775 LGA mint már volt egy Q6600 benne, de ezt a régebbi Intel P4, bár ez egy socket 775 LGA lesz még munka, vagy van valami kis mértékben eltér a régi LGA 775 új mint a quad vagy a párbaj papírhüvelyek. üdvözlettel My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Hát a processzor lesz alkalmas, de nem vagyok biztos abban, hogy a hajón HyperThreading képes, vagy nem, azt feltételezni, hogy lenne, de nem vagyok biztos. Nem biztos benne, hogy ha a P4 van hyperthreaded azzal, hogy a modell .. Lehet kérdezni, hogy miért lenne akár akarjuk, hogy a régi rossz dolog? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, nincs különbség az aljzatba. Azt hiszem, van kompatibilitási problémák a régi mobos nem szállítanak az új CPU, mert nem tudja kezelni a FSB sebességet és a dolgok így, de a másik irányba kell finom.
|
| |||
| |||
| az én megértés, 775 boards épült kettős / quad core ERA visszafelé kompatibilis P4 775, de táblák előtt épített dual és quad's kijött előre nem kompatibilis. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
és az oka annak, hogy ez jött az, hogy a haverom volt számítógép stollen, és a folyamatban való tekintettel ki az ajtót, a haverom húzta fel a gépkocsi és a számítógép is csökkent, ez több mint 2yrs ezelőtt most azonban már óta kezdte használni, mert a most.A mobo a kinda lebuktak, hogy a PCIe slot tört ki, és a CPU gazdaság Busted is, és ő is temps 75c így aztán tegnap este megkérdezte, van-e valamilyen kinda alaplap i lehetne még rá, és amikor megkérdeztem, mi aljzat volt, kiderült, hogy az egyik használok ATM csak am fut Q6600. Szóval, hogy az MSI fórumon szóló tartalék hiszen korok és azt gondoltam volna, hogy jó ötlet, hogy azt a régi Prescott is e mobo és azt is, hogy ta nyereség az, hogy a DDR a DDR2 is. Am csak nagyon örülök, hogy itt a srácok, hogy ez valóban lehetséges ![]() Üdvözlettel |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Sok köszönet Fordy |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ez zene füleimnek. Sok Thaks az info Katana |
|
| |||
| |||
| Hát srácok, csak azért, hogy engedje ya tudom, hogy tökéletesen működött Nagyon köszönöm a segítséget üdvözlettel |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy vannak rendezve = D |
|
| |||
| |||
![]() Szép volt.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kompatibilis, vagy nem? | TheOneAndOnly | Általános fémáru Chat | 9 | 10. július 2008 08:52 |
| Segítség a Compatible RAM | mbonwick | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 5. május 2008 01:58 |
| Ezek összeegyeztethetők | lilthug118 | Általános fémáru Chat | 6 | 20. december 2007 19:41 |
| Mit kell összeegyeztethető, mi? | scrivomcdivo | Általános fémáru Chat | 18 | 17. november 2007 10:16 |
| Tudnom kell, ha egy bizonyos RAM kompatibilis ... | coryengle | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 19. március 2007 15:08 |
| Téma eszközök | |
| |