![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה, אני תהיתי אם זה היה CPU להתאים את לוח האם
ה CPU הוא P4 Prescott 515 2.93GHz ו mobo היא MSI P6NGM אני יודע שזה יהיה כשיר Socket 775 LGA שאני צריך היה Q6600 בה, אך עם זאת ישנים אינטל P4, למרות זאת הוא שקע 775 LGA, האם זה עדיין עובד או האם יש משהו מעט שונה מ 775 ל lga הישן חדש כמו מרובע ליבות או דו קרב. דרישת שלום המערכת שלי: פרד
|
|
| |||
| |||
| ובכן המעבד יהיה כשיר אבל אני לא בטוח אם זה לוח HyperThreading הוא מסוגל או לא, אני מניח שזה יהיה אבל אני לא בטוח. לא בטוח אם הוא P4 עם hyperthreaded כי מודל .. אפשר לשאול למה אתה רוצה לשים את זה חסר טעם ישן דבר? |
|
| |||
| |||
| לא, אין הבדל של שקע. אני חושב שיש בעיות של תאימות עם הישן mobos לא טיפול חדש של מעבד, כי הם לא יכולים להתמודד עם מהירות FSB ודברים כאלה, אבל יש דרך אחרת סבב להיות בסדר.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ההבנה שלי, 775 בנוי על הלוחות כפול / מרובע ליבה ERA לאחור הם תואמים P4 של 775, אבל לוחות שנבנו לפני כפולה של ו מרובע של יצא קדימה אינם תואמים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ועל הסיבה מדוע הגיעו עוד על זה, חבר שלי היה לו את המחשב ואת stollen בתהליך זה הוא לוקח את הדלת החוצה, חבר שלי משך למעלה במכוניתו לבין המחשב הוסר, זה נגמר לפני 2yrs כעת, עם זאת יש לו מאז התחלתי להשתמש בו שוב כעת.Mobo שלו היא די busted עם חריצי PCIe משבצת כי נשבר מפעם לפעם הוא מחזיק את CPU busted גם temps וחבריו הם 75c אז הוא שאל אותי אתמול האם יש חלק די לוח האם אני יכול לקבל עליו וכאשר שאלתי מה זה היה חור, התברר שהוא אחד בבוקר באמצעות כספומט, רק אני מפעיל Q6600. כי אז יש לי לוח MSI סמיכת חילוף מאז בגילאי וחשבתי יהיה רעיון טוב לשים את זה Prescott הישן לתוך החדש הזה mobo וזה היה גם להביא ta לזכות מעבר מ DDR ל DDR2 גם כן. אני פשוט שמחה שאתה כאן בין חבר 'ה, כי זה אכן אפשרי ![]() דרישת שלום |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Many thanks Fordy |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה המוסיקה שלי באוזניים. עבור רבים thaks מידע Katana |
|
| |||
| |||
| טוב חבר 'ה, רק כדי לאפשר לך לדעת, זה עבד מושלם הרבה תודה על העזרה דרישת שלום |
|
| |||
| |||
| אני שמח שיש לך את זה מיון = D |
|
| |||
| |||
![]() יפה אחת.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תואם או לא? | TheOneAndOnly | כללי חומרה צ 'אט | 9 | -10 יולי 2008 08:52 |
| עזרה תואם עם זיכרון RAM | mbonwick | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | ה -5 בחודש מאי 2008 01:58 |
| האם כל אלה תואמים | lilthug118 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 20 דצמבר 2007 19:41 |
| מה צריך להיות תואם עם מה? | scrivomcdivo | כללי חומרה צ 'אט | 18 | -17 נובמבר 2007 10:16 |
| אני צריך לדעת אם מסוים של זיכרון RAM תואם ... | coryengle | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 19th מרץ 2007 15:08 |
| שרשרת כלים | |
| |