![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys, I was wondering, jei šis procesorius būtų pritaikyti prie šios plokštė
CPU P4 Prescott 515 2.93GHz ir MOBO yra MSI P6NGM Žinau, kad tai bus tinkama Socket LGA 775 kaip man buvo į jį Q6600, tačiau vyresnės kartos Intel P4, net jei jis yra socket LGA 775, ar tai vis dar veikia, arba ten kažkas šiek tiek skiriasi nuo senųjų LGA 775 į naują kaip quad ar duel cores. linkėjimai Mano sistema: Fred
|
|
| |||
| |||
| Na procesorius tiks, bet aš nesu įsitikinęs, kad jei laive yra Hyper galima ar ne, aš manau, kad būtų, bet aš nesu įsitikinęs. Nesate tikras, ar P4 yra hyperthreaded su šiuo modeliu .. Ar galiu paklausti, kodėl norite dar nori įdėti, kad prastas senas dalykas? |
|
| |||
| |||
| Ne, jokio skirtumo, į lizdą. Manau, kad suderinamumo problemų su senais mobos ne tvarkymas new CPU's, nes jie negali dirbti FSB greitis ir panašūs dalykai, kad bet atvirkščiai, turėtų būti bauda.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| mano supratimu, 775 lentos pastatytas Dual / Quad Core era yra suderinami su P4 775 yra, bet lentų, pastatytų iki dviejų's ir quad's išėjo į priekį, nėra suderinamos. |
|
| |||
| |||
| Citata:
ir priežastis, kodėl tai įvyko, kad, mano padėjėjas turėjo savo kompiuterio Stollen ir pats procesas yra išgabenimas durų, mano padėjėjas traukti iki jo automobilio ir PC buvo numestas, tai per 2yrs daro dabar, tačiau jis nes pradėjo jį naudoti iš naujo dabar.Jo MOBO yra kinda Busted su PCIe lizdas yra nutrūkusi, ir CPU ūkis Busted, taip pat ir jo temps yra 75C Jis paklausė mane praeitą naktį yra ten kai kinda plokštę galėčiau gauti už jį, ir kai aš paklausiau, kas Socket jis buvo, jis pasirodė esąs vienas naudoju ATM, tik einu Q6600. Taigi aš, kad MSI lenta d. atsarginių nuo amžiaus ir aš pagalvojau, būtų gerai įdėti, kad senosios Prescott į šią naują MOBO ir kad taip pat galėtų būti ta nauda pereiti nuo DDR prie DDR2 taip pat. Esu tik tikrai malonu čia jus vaikinai, kad tai tikrai įmanoma ![]() Linkėjimai |
|
| |||
| |||
| Citata:
Many thanks Fordy |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tai muzika mano ausims. daug thaks už info Katana |
|
| |||
| |||
| Na vaikinai, tik tegul aš žinau, jis veikė puikiai Many thanks for help linkėjimai |
|
| |||
| |||
| Glad you got it sorted = D |
|
| |||
| |||
![]() Nice one.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |