![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys, i bija jautājums, ja tas cpu iederētos šajā mātesplatē
Procesors ir P4 Prescott 515 2.93GHz un MOBO ir MSI P6NGM Es zinu, tā ir piemērota Socket 775 LGA kā esmu bijusi Q6600 tajā, bet vecāka gadagājuma cilvēkiem, Intel P4, pat ja tas ir socket 775 LGA, vai tā joprojām strādā, vai ir tur kaut kas nedaudz atšķiras no vecajām LGA 775 ar jaunu kā quad vai duelis serdes. sveicieni Mana sistēma: Fred
|
|
| |||
| |||
| Nu procesors būs derīgi, bet es neesmu pārliecināts, ka valde ir HyperThreading iespējams vai nav, es pieņemu, ka būtu, bet es neesmu pārliecināts. Nav pārliecināts, ja P4 ir hyperthreaded ar šo modeli .. Es varu jautāt, kāpēc jūs vēl vēlaties īstenot šo tukls vecs lieta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, nav starpības kontaktligzdu. Es domāju, ka tur ir saderības problēmas ar veciem mobos nav apstrādes jaunu CPU's, jo tās nespēj apstrādāt FSB ātrums un viss nepatīk, bet otrādi, būtu labi.
|
| |||
| |||
| uz manu izpratni, 775 dēļiem būvēts divējāda / QUAD CORE laikmetā ir savietojams ar 775 P4's, bet dēļi uzbūvēti pirms divējāda's un quad's nāca nav priekšu savietojami. |
|
| |||
| |||
| Quote:
un iemesls, kāpēc tas notika, ir tāds, ka mana mate bija sava datora Stollen un process ar to ārā durvis, mana mate izvelk viņa automašīnu un pc bija nokritusi, tas ir vairāk nekā 2yrs ago tagad, tomēr viņš ir kopš sāka lietot atkārtoti tagad.Viņa MOBO ir kinda busted ar to PCI-E slots ir nolauž un cpu saimniecība busted, kā arī un viņa temps ir 75c lai viņš man jautāja pēdējā naktī ir tur dažas kinda mātesplates es varētu saņemt par viņu, un, kad man jautāja, ko socket tas bija, tas izrādījās viena esmu, izmantojot ATM, tikai esmu ekspluatācijas Q6600. Tā i ir, ka MSI valde nosaka rezerves kopš vecumu, un es domāju, varētu būt laba ideja likt vecās Prescott vērā šo jauno MOBO un kas būs saistīta arī ar ta iegūt pāriet no DDR līdz ddr2 as well. Esmu tikai tiešām prieks šeit no jums, puiši, ka tas patiešām ir iespējams ![]() Sveicieni |
|
| |||
| |||
| Quote:
Many thanks Fordy |
|
| |||
| |||
| Quote:
Šī ir mūzika manām ausīm. daudz thaks par info Katana |
|
| |||
| |||
| Nu puiši, tikai let ya know, tas strādāja ideāli many thanks for help sveicieni |
|
| |||
| |||
| Priecīgs jums tas sorted = D |
|
| |||
| |||
![]() Nice one.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |