mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

P4 Prescott 515 2.93GHz şi MSI P6NGM Mobo Compatibil?

Reply

Thread Tools
Old 14 mai 2009, 12:22
Grupul de donator

Default P4 Prescott 515 2.93GHz şi MSI P6NGM Mobo Compatibil?

Salut baieti, ma intrebam daca acest cpu-ar potrivi in aceasta placa de bază

Procesorul este P4 Prescott 515 2.93GHz şi este mobo MSI P6NGM

Stiu ca se va potrivi Socket 775 LGA ca am avut un Q6600 în ea, dar cu această vârstă Intel P4, chiar dacă este un socket LGA 775, va lucra în continuare sau nu este ceva uşor diferite de la vechi LGA 775 la un nou ca un quad sau miezuri duel.

cu respect

Sistemul meu: Fred

Procesor (e):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Plăci de bază:
Asus P5B Premium Vista Edition
Memorie RAM:
4GB Corsair DDR2 XMS2 @ 280Mhz
Placă grafică (e):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Placă de sunet:
În curând:)
Hard Drive (e):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (e):
LG DVD-RW SATA
Cauza / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Răcire:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (e):
Targa 19 "TFT Ecran lat 16:9
Sistem de operare (e):
XP64Bit
Old 14 mai 2009, 13:24
Grupul de stat

Ei bine procesorul va potrivi, dar nu sunt sigur că dacă bord HyperThreading este capabil sau nu, presupun că ar fi, dar nu sunt sigur.

Nu este sigur dacă P4 este hyperthreaded cu care modelul ..

Pot să întreb de ce aţi dori chiar şi pentru a pune acest lucru în crummy vechi?
Old 14 mai 2009, 13:24
Grupul de donator

Nu, nici o diferenţă la priză.

Cred că nu există probleme de compatibilitate cu vechiul mobos nu noi procesoare de manipulare, pentru că acestea nu pot manipula FSB de viteză şi lucruri de genul asta, dar invers ar trebui să fie în regulă.
Old 14 mai 2009, 23:08
Grupul de stat

pentru a-mi înţelegerea, 775 panouri construit in dual / quad core eră sunt compatibile cu P4 775, dar panouri construite înainte de dual si quad a iesit mai departe nu sunt compatibile.
Old 15 mai 2009, 05:19
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Razer View Post
Ei bine procesorul va potrivi, dar nu sunt sigur că dacă bord HyperThreading este capabil sau nu, presupun că ar fi, dar nu sunt sigur.

Nu este sigur dacă P4 este hyperthreaded cu care modelul ..

Pot să întreb de ce aţi dori chiar şi pentru a pune acest lucru în crummy vechi?
Mulţumesc pentru răspuns Razer, da, puteţi cere şi motivul pentru aceasta este faptul că a luat naştere, colega mea a trebuit sa computer stollen şi în procesul de a fi a lua afară pe uşă, colega mea tras până în maşina lui şi PC-ul a fost scăzut, aceasta este de peste 2yrs acum în urmă, cu toate acestea el a de când a început să-l utilizaţi din nou acum.

Lui mobo este cam saltat cu slot pcie că este rupt de pe exploataţie şi pe cpu este arestat, dar şi a lui temps sunt 75c

asa ca mi-a cerut ultima noapte acolo este un fel de placa de bază am putut lua cu el şi atunci când l-am întrebat ce socket a fost, el sa dovedit a fi de o am, folosind ATM-uri, doar am rulează un Q6600.

Aşa că i-au MSI de rezervă de la bord de stabilire a varstele si m-am gandit ar fi o idee bună de a pune vechi Prescott, care în acest nou mobo şi de asemenea, că ar aduce câştig ta de a trece de la DDR la DDR2, de asemenea. Am doar bucur foarte mult aici de la voi în care acest lucru este posibil, într-adevăr,

Cu respect
Old 15 mai 2009, 05:20
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Nu, nici o diferenţă la priză.

Cred că nu există probleme de compatibilitate cu vechiul mobos nu noi procesoare de manipulare, pentru că acestea nu pot manipula FSB de viteză şi lucruri de genul asta, dar invers ar trebui să fie în regulă.

Multe mulţumiri Fordy
Old 15 mai 2009, 05:20
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Katana View Post
pentru a-mi înţelegerea, 775 panouri construit in dual / quad core eră sunt compatibile cu P4 775, dar panouri construite înainte de dual si quad a iesit mai departe nu sunt compatibile.

Aceasta este muzica pentru urechile mele. multe thaks pentru info Katana
Old 15 mai 2009, 11:05
Grupul de donator

Ei bine, băieţi, doar pentru a lăsa să te cunosc, a mers perfect

mulţumesc mult pentru ajutor

cu respect
Old 15 mai 2009, 11:17
Grupul de stat

Ma bucur ca ai luat-o sortate = D
Old 15 mai 2009, 11:54
Grupul de donator

Asta-i buna.

Register

Marcaje