![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, som vedel, ak by bol tento procesor do tejto základnej dosky
CPU je P4 Prescott 515 2.93GHz a Mobo je MSI P6NGM Viem, že to bude vhodné Socket LGA 775, ako som mal Q6600 v nej, ale s touto staršie Intel P4, aj keď je to socket LGA 775, to bude ešte pracovať, alebo je tam niečo trochu odlišné od starých LGA 775 pre nové ako štvorkolky alebo súboje jadier. pozdravy Môj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| I spracovateľ sa vojde, ale já nejsem jistý, že ak doska je hyperthreading schopné, alebo nie, som predpokladať, že by bolo, ale nie som si istý. Nie som si istá, či v prípade, že P4 je hyperthreaded s tým, že model .. Môžem sa spýtať prečo by ste ešte chcel dať nižšia stará vec? |
|
| |||
| |||
| Kdepak, žiadny rozdiel do zásuvky. Myslím, že tam problémy s kompatibilitou so starými mobos nie je manipulácia nových CPU to, pretože sa nemôžu zvládnuť FSB rýchlosti a podobne, ale naopak by mal byť v poriadku.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| do môjho chápania, 775 dosky postavené v dvoch / štyroch-malvicové éry sú spätne kompatibilné s P4 775, ale dosky postavené pred dvoma a čtyřjádrových to vyšlo nie sú dopredu kompatibilné. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
a dôvod, prečo by to přišlo asi je, že môj kámoš mal svojho počítača a stollen v procese by bolo so zreteľom na dvere, môj kámoš vytiahol do svojho vozidla a počítač bol vypustený, čo je viac ako 2yrs ago teraz má však pretože sa začali používať opäť teraz.Jeho Mobo je docela väznenie sa, že PCIe slotu je vylomeniu a cpu hospodárstva zatkli aj jeho temps sú 75C tak mě včera v noci, je tam nejaký doske by som mohol dostať za neho, a keď som sa opýtala, čo socket to bolo, to sa ukázalo byť na jednej používám atm, len som beží Q6600. Tak som si, že doska MSI náhradné ktorým sa od roku veku a myslel som, že by bolo dobré, aby ten starý Prescottov do tejto novej Mobo a že by tiež priniesť zisk ta prechode z DDR na DDR2 rovnako. Len som naozaj rád, že to tu od vás, že je to skutočne možné ![]() Pozdravy |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Děkuji Ford |
|
| |||
| |||
| Citácia:
To je hudba pre moje uši. veľa thaks za info Katana |
|
| |||
| |||
| Dobre chlapi, len nech ťa poznám, fungovalo to perfektné Děkuji za pomoc pozdravy |
|
| |||
| |||
| Som rád, že máš to Zoradené = D |
|
| |||
| |||
![]() Pekný.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kompatibilné alebo nie? | TheOneAndOnly | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 10. júl 2008 08:52 |
| Pomoc s V súlade RAM | mbonwick | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 5. mája 2008 01:58 |
| Sú všetky tieto kompatibilné | lilthug118 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 20. december 2007 19:41 |
| Čo musí byť v súlade s tým, čo? | scrivomcdivo | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 17. novembra 2007 10:16 |
| Potrebujem vedieť, či určité RAM je kompatibilná ... | coryengle | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 19. marca 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |