мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

П4 Пресцотт 515 2.93ГХз и МСИ П6НГМ Мобо Компатибилни?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14 сви 2009, 12:22
Донаторска Група

Бок момачки, био сам задивљен ако овај ЦПУ би стати у ову матичну плочу

ЦПУ је П4 Пресцотт 515 2.93ГХз и мобо је МСИ П6НГМ

Знам да ће стати соцкет 775 ЛГА као што сам ја имала је К6600 у њој, али уз ове старије Интел П4, иако се ради о ЛГА соцкет 775, он ће и даље да ради или је ту нешто мало другачији од старог лга 775 до новог као Куад или двобој језгра.

поздрави

Мы Сыстем: Фред

Процесор (и):
К6600 Г0@2.5ГХз 1.088в
Матичне плоче:
Асус П5Б Премиум Виста Едитион
РАМ меморија:
4ГБ Цорсаир КСМС2 ДДР2 @ 280Мхз
Графичка картица (е):
ГАИНУАРД ГолденСампле нВидиа ГТКС260
Соунд Цард:
Ускоро:)
Тврди диск (и):
УД 250 ГБ 16МБ
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РУ САТА
Цасе / псу:
КМ Елите/ОЦЗ780МКСС
Хлађење:
Ксигматек Дарк Книгхт
Нетуорк / Интернет:
3.6мбпс АДСЛ -
Монитор (е):
Таргу 19 'ТФТ Широки екран 16:9
Оперативни систем (е):
КСП64Бит
Old 14 сви 2009, 13:24
Мембер Гроуп

Па процесор ће стати, ипак Им 'не сигуран ако тај одбор ХыперТхреадинг способан или не, претпостављам да ће то бити, али нисам сигуран.

Нисте сигурни, ако П4 је хыпертхреадед са том моделу ..

Смем ли питати зашто бих чак желите ставити да бедан стара ствар у?
Old 14 сви 2009, 13:24
Донаторска Група

Нопе, нема разлике у утичницу.

Мислим да постоје проблеми компатибилности са старим мобос не рукује нови ЦПУ-а, јер они не могу носити са ФСБ брзину и ствари као што су, али се други пут облина треба добро.
Old 14 сви 2009, 23:08
Мембер Гроуп

у моје разумевање, 775 заједнице изграђена у дуал / Куад цоре доба су уназад компатибилни са П4 775, него заједнице изграђен пре дуал и Куад-а изашао напријед нису компатибилни.
Old 15 сви 2009, 05:19
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Разер View Post
Па процесор ће стати, ипак Им 'не сигуран ако тај одбор ХыперТхреадинг способан или не, претпостављам да ће то бити, али нисам сигуран.

Нисте сигурни, ако П4 је хыпертхреадед са том моделу ..

Смем ли питати зашто бих чак желите ставити да бедан стара ствар у?
Хвала за одговор Разер, да можете затражити и због тога дође око је да, моја другарица је његово рачунар и столлен у процесу је буде узети врата моја другарица издвајали у његов аутомобил и пц је пао, овај је готов 2ырс аго сада, међутим, он је јер се почео користити га поново сада.

Његов је мобо са кинд бустед да пцие слот је одломљене и ЦПУ бустед холдинг је као и његови су Темпс 75ц

па он је питао мене синоћ је тамо неки кинд матична плоча ја могао добити за њега и кад сам је питао што је соцкет, то показало се један сам помоћу АТМ, само сам је покренут К6600.

Тако да имам МСИ плоче полагање резервних од узраста и ја мислио би да буде добра идеја да се стара да се у овом новом Пресцотт мобо, те да ће исто тако донети добит та кретања из ДДР за ДДР2 ас уелл. Само сам јако драго да се овде од вас момци да је то уистину могуће

Поздрави
Old 15 сви 2009, 05:20
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы 4Д (Форды (Форд) Оллие View Post
Нопе, нема разлике у утичницу.

Мислим да постоје проблеми компатибилности са старим мобос не рукује нови ЦПУ-а, јер они не могу носити са ФСБ брзину и ствари као што су, али се други пут облина треба добро.

Многобројан захвалност Форды
Old 15 сви 2009, 05:20
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Катана View Post
у моје разумевање, 775 заједнице изграђена у дуал / Куад цоре доба су уназад компатибилни са П4 775, него заједнице изграђен пре дуал и Куад-а изашао напријед нису компатибилни.

То је музика за моје уши. многи тхакс за инфо Катана
Old 15 сви 2009, 11:05
Донаторска Група

Па момци, само да би Ыа кноу, то израђен савршено

Многобројан захвалност за помоћ

поздрави
Old 15 сви 2009, 11:17
Мембер Гроуп

Глад га имаш распоређене = Д
Old 15 сви 2009, 11:54
Донаторска Група

Нице један.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц