менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

P4 Prescott 515 2,93 і MSI P6NGM Mobo сумісні?

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 травня 2009, 12:22
Донор групи

Default P4 Prescott 515 2,93 і MSI P6NGM Mobo сумісні?

Привет ребята, я було цікаво, якби цей процесор вписується в цю материнську плату

Процесор P4 Prescott 515 2,93 Ггц і материнська плата є MSI P6NGM

Я знаю, що підійде Socket LGA 775, як я мав Q6600 в ній, але зі старим Intel P4, навіть якщо це Socket LGA 775, чи буде вона працювати або ж є щось трохи відрізняється від старої LGA 775 для нового як Quad або дуель ядер.

привіт

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 14 травня 2009, 13:24
Член групи

Ну процесор підійде, але я не впевнений, що Рада HyperThreading здатні чи ні, я вважаю, було б, але я не впевнений.

Чи не впевнений, що це P4 Hyperthreaded з цією моделлю ..

Чи можу я запитати, чому ви ще хочете, щоб покласти що пухкенькі старі речі?
Old 14 травня 2009, 13:24
Донор групи

Ні, немає різниці в сокет.

Я думаю, що проблем з сумісністю зі старими плата не обробляє новий процесор, тому що вони не можуть обробляти ФСБ швидкості і тому подібні речі, а навпаки повинна бути тонкою.
Old 14 травня 2009, 23:08
Член групи

Наскільки мені відомо, 775 плат у Dual / Quad епоху основною назад сумісні з P4 775, але плати, побудовані до Dual і Quad's вийшли вперед, не сумісні.
Old
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Razer View Post
Ну процесор підійде, але я не впевнений, що Рада HyperThreading здатні чи ні, я вважаю, було б, але я не впевнений.

Чи не впевнений, що це P4 Hyperthreaded з цією моделлю ..

Чи можу я запитати, чому ви ще хочете, щоб покласти що пухкенькі старі речі?
Спасибо за ответ Razer, так, ви можете запитати і чому це відбулося, що, моя подруга була Stollen своєму комп'ютері і в процесі після його прийняття у двері, моя подруга під'їхав на своїй машині, і було вирішено відмовитися від PC, це закінчиться 2yrs тому, проте він З початку використовувати його знову зараз.

Його плат є цікавим Busted з PCIe слот перервані і процесор холдинг Busted, а також і його Temps є 75C

тому він попросив мене вчора ввечері є якась Я цікавий материнська плата може отримати для нього, і коли я запитав, що Socket було, він виявився одним М. Використання банкоматів, тільки на комп'ютері під керуванням Q6600.

Так що я, що MSI рада укладання запасні оскільки вік і я подумав, було б гарною ідеєю, щоб покласти що старий Prescott в цьому новому плат і що б також принести та посилення переходу від DDR до DDR2 також. Am просто дуже радий тут у вас, хлопці, що це дійсно можливо

Привіт
Old
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Ні, немає різниці в сокет.

Я думаю, що проблем з сумісністю зі старими плата не обробляє новий процесор, тому що вони не можуть обробляти ФСБ швидкості і тому подібні речі, а навпаки повинна бути тонкою.

Велике спасибі Fordy
Old
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Катана View Post
Наскільки мені відомо, 775 плат у Dual / Quad епоху основною назад сумісні з P4 775, але плати, побудовані до Dual і Quad's вийшли вперед, не сумісні.

Це музика для моїх вух. багато Thaks за інформацію Катана
Old 15 травня 2009, 11:05
Донор групи

Ну хлопці, тільки нехай я знаю, він працював досконалий

Велике спасибі за допомогу

привіт
Old 15 травня 2009, 11:17
Член групи

Радий, що ви отримали його відсортовано = D
Old 15 травня 2009, 11:54
Донор групи

Nice One.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Сумісні чи ні? TheOneAndOnly Генеральний обладнання чат 9 10 липня 2008 08:52
Допомога з Працює з ОЗУ mbonwick Процесори, материнські плати RAM & 5 5 травня 2008 01:58
Все це є сумісним lilthug118 Генеральний обладнання чат 6 20 грудня 2007 19:41
Що має бути сумісним з чим? scrivomcdivo Генеральний обладнання чат 18 17 листопада 2007 10:16
Мені необхідно знати, якщо певними оперативної пам'яті сумісні ... coryengle Процесори, материнські плати RAM & 1 19 березня 2007 15:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.