![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привет ребята, я було цікаво, якби цей процесор вписується в цю материнську плату
Процесор P4 Prescott 515 2,93 Ггц і материнська плата є MSI P6NGM Я знаю, що підійде Socket LGA 775, як я мав Q6600 в ній, але зі старим Intel P4, навіть якщо це Socket LGA 775, чи буде вона працювати або ж є щось трохи відрізняється від старої LGA 775 для нового як Quad або дуель ядер. привіт Моя система: Фред
|
|
| |||
| |||
| Ну процесор підійде, але я не впевнений, що Рада HyperThreading здатні чи ні, я вважаю, було б, але я не впевнений. Чи не впевнений, що це P4 Hyperthreaded з цією моделлю .. Чи можу я запитати, чому ви ще хочете, щоб покласти що пухкенькі старі речі? |
|
| |||
| |||
| Ні, немає різниці в сокет. Я думаю, що проблем з сумісністю зі старими плата не обробляє новий процесор, тому що вони не можуть обробляти ФСБ швидкості і тому подібні речі, а навпаки повинна бути тонкою.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Наскільки мені відомо, 775 плат у Dual / Quad епоху основною назад сумісні з P4 775, але плати, побудовані до Dual і Quad's вийшли вперед, не сумісні. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
і чому це відбулося, що, моя подруга була Stollen своєму комп'ютері і в процесі після його прийняття у двері, моя подруга під'їхав на своїй машині, і було вирішено відмовитися від PC, це закінчиться 2yrs тому, проте він З початку використовувати його знову зараз.Його плат є цікавим Busted з PCIe слот перервані і процесор холдинг Busted, а також і його Temps є 75C тому він попросив мене вчора ввечері є якась Я цікавий материнська плата може отримати для нього, і коли я запитав, що Socket було, він виявився одним М. Використання банкоматів, тільки на комп'ютері під керуванням Q6600. Так що я, що MSI рада укладання запасні оскільки вік і я подумав, було б гарною ідеєю, щоб покласти що старий Prescott в цьому новому плат і що б також принести та посилення переходу від DDR до DDR2 також. Am просто дуже радий тут у вас, хлопці, що це дійсно можливо ![]() Привіт |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Велике спасибі Fordy |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це музика для моїх вух. багато Thaks за інформацію Катана |
|
| |||
| |||
| Ну хлопці, тільки нехай я знаю, він працював досконалий Велике спасибі за допомогу привіт |
|
| |||
| |||
| Радий, що ви отримали його відсортовано = D |
|
| |||
| |||
![]() Nice One.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Сумісні чи ні? | TheOneAndOnly | Генеральний обладнання чат | 9 | 10 липня 2008 08:52 |
| Допомога з Працює з ОЗУ | mbonwick | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 5 травня 2008 01:58 |
| Все це є сумісним | lilthug118 | Генеральний обладнання чат | 6 | 20 грудня 2007 19:41 |
| Що має бути сумісним з чим? | scrivomcdivo | Генеральний обладнання чат | 18 | 17 листопада 2007 10:16 |
| Мені необхідно знати, якщо певними оперативної пам'яті сумісні ... | coryengle | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 19 березня 2007 15:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |