![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро се отърва на Vista и XP инсталирани на моя Desktop, и сега аз арго получа безжична карта, за да работят. Имам всички драйвери за безжични и го хваща моята връзка, но след като се опитва да се свърже, той казва, че мрежата не може да бъде в диапазона и т.н., но аз съм точно до него и лаптопа ми е свързан с него. Трябва ли да се драйвери за моята дънната за мрежова карта и т.н.? и ако е така, може да хвърли светлина any1 до каква марка и модел на мрежата картата е по-т p5n лукс. Благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Donkmeista, Намерихте ли вашата безжична шофьор? Използвам този уеб сайт за тези, наистина трудно такива -- http://www.nodevice.com/ Късмет ...