![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem dostal zbavit Vista a XP instalované na mém počítači, a nyní i cant dostat moje bezdrátová karta do práce. Mám všechny ovladače pro bezdrátové a to navazuje moje připojení, ale po pokusu o připojení, se říká, že síť již nemusí být v dosahu atd., ale já jsem vedle něj a můj notebook je připojen k ní. Potřebuji se dostat ovladace pro mou desku pro síťové karty atd.? a pokud ano, můžete any1 osvětlit, co značku a model síťová karta je na p5n-t deluxe. Děkujeme vám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Donkmeista, Našli jste bezdrátového ovladače? I použití této webové stránky pro ty opravdu tvrdé ty -- http://www.nodevice.com/ Hodně štěstí ...