![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πρόσφατα απαλλάχθηκε από εγκαταστήσει XP και Vista σε Desktop μου, και τώρα επίκλισης i get my ασύρματη κάρτα για εργασία. Έχω όλα τα προγράμματα οδήγησης για το ασύρματο και γίνεται αναφορά μου σύνδεση, αλλά μετά προσπαθεί να συνδεθεί, λέει ότι το δίκτυο μπορεί να μην είναι πλέον σε σειρά κτλ, αλλά είμαι δίπλα σε αυτόν και μου laptop είναι συνδεδεμένο με αυτό.
Χρειάζεται να πάρετε τους οδηγούς μου για την μητρική πλακέτα για την κάρτα δικτύου κλπ; και αν ναι, μπορεί να ρίξει φως any1 με το τι μάρκα και το μοντέλο για την κάρτα δικτύου είναι η P5N-T deluxe. Σε ευχαριστώ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Γεια Donkmeista,
Βρήκατε το ασύρματο οδηγό; Να χρησιμοποιήσω αυτή την ιστοσελίδα για όσους πραγματικά σκληρά αυτά -- http://www.nodevice.com/ Καλή τύχη ...