![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam dobio osloboditi od vidik i XP instaliran na moj Desktop, i sad ja licemjerje dobiti moj bežične kartice neće raditi. Imam sve drivere za bežične i pijucima moju vezu, ali nakon pokušavate spojiti, ona kaže da je mreža svibanj ne biti u rasponu itd, ali sam tik do nje, a moj laptop se spaja na njega. Trebam li dobiti drivere za moju matičnu ploču za mrežne kartice, itd.? i ako je tako, može any1 obasjavaju svjetlost kao što marku i model mrežne kartice na p5n-t deluxe. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Donkmeista, Jeste li pronašli Vašu bežičnu driver? Koristim ovu web stranicu za one koji su stvarno teško one -- http://www.nodevice.com/ Sretno ...