![]() |
|
| |||
| |||
| לאחרונה אני חייב להיפטר של Vista ו XP המותקנת על שולחן העבודה שלי, ועכשיו אני מקבל את צביעות אלחוטית כרטיס לעבוד. יש לי את כל מנהלי ההתקן האלחוטי והיא בוחרת לי את החיבור, אבל אחרי מנסה להתחבר, הוא אומר, כי הרשת עשויה להיות כבר לא טווח וכו ', אבל אני ממש לצד זה, ואת הנייד שלי מחובר אליו. האם אני צריך להשיג את מנהלי ההתקן עבור לוח האם כרטיס רשת וכו '? ואם כן, any1 יכול לשפוך אור על מה המותג ואת הדגם של כרטיס הרשת היא על p5n T-Deluxe. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Donkmeista, האם מצאת את הנהג אלחוטית? אני משתמש באתר האינטרנט עבור אותם אלו ממש קשה -- http://www.nodevice.com/ בהצלחה ...
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס רשת לא מזהה רשת / אינטרנט | jeffpoulsen | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -17 יוני 2009 13:33 |
| כרטיס רשת | 9kelad | רישות, מודמים & VoIP | 9 | 18 דצמבר 2007 13:49 |
| הנצחית "לרכוש כתובת רשת" על כרטיס רשת | רובי | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 20 נובמבר 2007 10:46 |
| בעיות רשת עם יאן כרטיס חדש | Johno4566 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 8 נובמבר 2007 15:29 |
| איזה כרטיס רשת? | krishijanu | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 22 אוקטובר 2007 02:32 |
| שרשרת כלים | |
| |