![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai atsikratė Vista ir įdiegta XP darbastalio, o dabar i cant get my wireless card dirbti. Turiu visus už bevielio ryšio tvarkykles ir jis susitvarko savo klausimu, bet po to, kai bando prisijungti, ji sako, kad tinklo nebegali būti diapazone ir tt, bet aš esu šalia jo, ir mano nešiojamas kompiuteris yra prijungtas prie jo. Ar man reikia gauti vairuotojų mano plokštė tinklo plokštės ir tt? ir jei taip, gali any1 atskleisti, kokios markės ir modelio tinklo plokštė yra p5n-t deluxe. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Donkmeista, Ar radote belaidžio vairuotojas? Aš naudoju šią svetainę tiems tikrai sunku tuos -- http://www.nodevice.com/ Good luck ...