![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niedawno dostał pozbyć Vista i XP zainstalowany na pulpicie, a teraz i cant get my bezprzewodowej karty do pracy. Mam wszystkie sterowniki dla bezprzewodowej i odbiera połączenie, ale po próbuje połączyć, to mówi, że sieć nie może być już w zasięgu itp., ale jestem obok niego i mój laptop jest podłączony do niego. Czy muszę uzyskać sterowniki do mojej płyty głównej dla karty sieciowej itp.? a jeśli tak, to może rzucić światło any1 co do marki i modelu karty sieciowej na p5n-t deluxe. Dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Donkmeista, Znalazłeś bezprzewodowy sterownik? I korzystać z tej strony internetowej dla tych naprawdę ciężko się -- http://www.nodevice.com/ Good luck ...