![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Recent am scăpat de Vista si XP instalat pe desktop, iar acum i cant-mi iau card wireless, pentru a lucra. Am toate driverele pentru radio şi preia conexiunea mea, dar după ce încearcă să se conecteze, se spune că reţeaua nu mai pot fi în gamă, etc, dar eu sunt chiar lângă ea, şi laptop-ul meu este conectat la acesta.
Am nevoie pentru a obţine drivere pentru placa de bază pentru a-mi placa de reţea, etc? şi dacă da, poate any1 reflecte în ceea ce marca şi modelul de placa de reţea este pe p5n-t-lux. Mulţumesc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Max Donkmeista,
L-aţi găsit driver-vă fără fir? Nu folositi acest site pentru cei foarte greu cele -- http://www.nodevice.com/ Mult noroc ...
Sunteţi o Fa-o Yerselfer? Opreşte-te şi de către trebuie să aruncaţi o privire în jur! A repara Newsletter "Există bătrân calareti, şi există Bold calareti, dar există şi NU veche Bold călăretii!" Sistemul meu: Ouch
|