![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám středně machine.ie E6300@1.86, 2GB Kingstone DDR2 800 MHz, Intel původní dg965 ryck základní, Windows XP SP2, nedávno jsem koupil Palit Radeon 4850 SONIC zvláštní vydání GDDR5 512 MB 700/900.Though je dobrá karty, ale v některých hrách, jako je COD5: WAW nebo hony 2 Jsem středně získání snímku rates.eg, když jsem se testování na hony 2 výchozí srovnávací nástroj, vše nastaveno na velmi vysoké @ 1280 * 1024 a 4x antialiasing (DX9), i am geting 28 až 29 rate.Is rám je vzhledem k mé procesor? také antialiasing nepracuje v BIA: HH a Kroniky z Riddik: EFBB a DA.My ovladač verze 9,1, prosím pomozte .. Za druhé, mohu použít 500va UPS s 550w PSU? můj PSU je 550w Corsair řady VX a moje UPS wipro 500va. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokuste se aktualizovat na 9.5drivers pro Riddick Řekl bych, že váš Corsair je dostatečně silný pro vaše nastavení, ale nastavení není dostatečně silný na maxing ven W @ W. I cant pamatovat přesné nastavení jsem byl ale s 4850 a E8500 a já nemohl ven max COD5 @ 1680x1050
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|