![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam umjereno machine.ie E6300@1.86, 2GB Kingstone DDR2 800 MHz, Intel izvornom dg965 ryck mainboard, Windows XP SP2, nedavno sam kupio jedan Palit Radeon 4850 akustičan Special Edition GDDR5 512 MB 700/900.Though da je dobro kartice, ali u nekim igrama poput COD5: WaW ili daleko poklič 2 ja sam uzimajući umjereno frame rates.eg kad sam testiranje s daleko poklič 2 zadana benchmarking alat sa svime postavljen na veoma visok @ 1280 * 1024 i 4x niskopropusni (DX9), i am geting 28 - 29 frame rate.Is zbog moje procesor? niskopropusni Također ne rade u BIA: HH i Ljetopisa Riddik: EFBB i DA.My vozač verziju iznosi 9,1, Please help .. Drugo, mogu li koristiti UPS 500va sa 550w PSU? moj PSU 550w gusar je VX serija UPS i moj je wipro 500va. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ažirirajući to 9.5drivers za Riddick Rekao bih da je vaša gusar je dovoljno snažan za svoj setup, ali setup nije dovoljno snažan za maxing out W @ W. JA licemjerje sjećati točno setup sam bio ali sa 4850 i E8500 i nisam mogao van max COD5 @ 1680x1050
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|