![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Van egy közepes machine.ie E6300@1.86, 2GB Kingstone DDR2 800 MHz-es Intel eredeti dg965 ryck alaplapot, a Windows XP SP2, a közelmúltban már vásároltak a Palit Radeon 4850 szonikus különkiadás GDDR5 512 MB 700/900.Though jó kártya, de az egyes játékok, mint a COD5: WAW vagy Far Cry 2 Én kapok mérsékelt kocka rates.eg amikor tesztelésre Far Cry 2 alapértelmezett benchmarking eszközt meg mindent nagyon nagy @ 1280 * 1024 és 4x antialiasing (DX9), i am geting 28-29 képkocka rate.Is, hogy az én esedékes processzor? is Élsimítás nem működik a BIA: HH és Chronicles of Riddik: EFBB és DA.My driver változatban, 9,1, Please help .. Másodszor, tudom használni 500VA UPS egy 550W PSU? én is psu 550W Corsair VX sorozat, és a UPS wipro 500VA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg frissíteni a 9.5drivers a Riddick Azt mondanám, hogy a Corsair elég erős az a beállítás, de a beállítás nem elég erős maxing ki W @ W. I cant emlékszem a pontos beállítását én volt, de az 4850 és az E8500, és nem tudtam max ki COD5 @ 1680x1050
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|