![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu vidutinio machine.ie E6300@1.86, 2GB Kingstone DDR2 800 MHz, Intel originalas dg965 Ryck plokštė, Windows XP SP2, aš neseniai įsigijo Palit Radeon 4.850 Sonic specialusis leidimas GDDR5 512 MB 700/900.Though tai geras kortelę, bet kai kurie panašūs žaidimai COD5: WAW, ar Far Cry 2 gaunu vidutinio kadro rates.eg kai aš bandymus su Far Cry 2 nutylėjimą palyginimo priemonė, viskas nustatyta labai didelė @ 1280 * 1024 ir 4x Išlyginimas (DX9), i ryto iki 29 rėmas 28 geting rate.Is ją tiesiai į mano procesorius? Taip Išlyginimas nėra dirbančių BIA: HH ir kronikos Riddik: EFBB ir DA.My vairuotojas versija yra 9.1, Please help .. Antra, ar galiu naudoti 500VA UPS su 550W PSU? mano PSU yra 550W Corsair VX serija ir mano wipro UPS 500VA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite atnaujinti iki 9.5drivers už Riddick Sakyčiau, kad jūsų Corsair yra pakankamai galinga, kad dėl savo nustatymus, bet įdiegimo nėra pakankamai galinga, kad dėl maxing out W @ W I cant prisiminti tikslaus nustatymo turėjau buvo, bet su 4.850 ir E8500 ir aš negalėjau persistengti COD5 @ 1680x1050
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|