![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mam umiarkowany machine.ie E6300@1.86, 2GB Kingstone DDR2 800 MHz, Intel pierwotnego dg965 Ryck głównej, Windows XP z dodatkiem SP2, ostatnio mam zakupiona Palit Radeon 4850 Sonic Specjalne wydanie GDDR5 512 MB 700/900.Though jest dobry karty, ale w niektórych grach, takich jak COD5: WAW lub Far Cry 2 i jestem coraz umiarkowanym ramka rates.eg kiedy jestem badań z Far Cry 2 domyślnie benchmarkingu narzędzie wszystko ustawione na bardzo wysokie @ 1280 * 1024 i 4x antyaliasingu (DX9), i Jestem geting 28 do 29 ramek rate.Is ze względu na mój procesor? Antialiasing także nie działa w BIA: HH i Kronik Riddik: EFBB i DA.My sterownik jest w wersji 9.1, proszę o pomoc .. po drugie, czy mogę użyć 500va UPS z 550w PSU? mój jest 550w PSU Corsair VX seria i mój UPS jest wipro 500va. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj zaktualizować do 9.5drivers do Riddick Chciałbym powiedzieć, że Twoje Corsair jest słaba dla instalacji, konfiguracji, ale jest za słaba do maxing obecnie W @ W. I cant remember dokładną konfigurację miałem było, ale z 4850 i E8500 i nie mogłem się COD5 maks. 1680x1050 @
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|