![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Salut,
Am o moderată machine.ie E6300@1.86, 2GB Kingstone DDR2 800 MHz, Intel original dg965 ryck mainboard, Windows XP SP2, recent, am cumpărat o palit radeon 4850 sonic ediţie specială GDDR5 512 MB 700/900.Though acesta este un bun carte, dar în anumite jocuri, precum COD5: WaW sau contrast izbitor 2 Sunt obtinerea moderat cadru rates.eg când sunt departe de testare cu plânge 2 implicit benchmarking instrument cu totul setat la foarte mare @ 1280 * 1024 şi 4x antialiasing (DX9), i AM geting 28 la 29 frame rate.Is-o din cauza mea procesor? Antialiasing De asemenea, nu este de lucru la BIA: HH şi Cronicile din Riddik: EFBB şi DA.My versiune driver este 9.1, vă rugăm să ajut .. în al doilea rând, pot utiliza un UPS 500va cu un 550w PSU? meu PSU este 550w pirat VX seria mea şi UPS este wipro 500va. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Încercaţi actualizarea la 9.5drivers pentru Riddick
Aş spune că dumneavoastră pirat este suficient de puternic pentru instalare, configurare, dar tu nu este suficient de puternic pentru maxing afară W @ W. I cant amintesc exact setup am avut a fost de 4850, dar şi cu un E8500 si nu am putut max la 1680x1050 @ COD5
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|