![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Word нагоре Homies. Един човек по време на работа са имали проблем с компютъра си и да се замени mobo преди реализирането му, че е Прецакани RAM, така че той ми даде стария mobo само в случай, че все още работи. То не. Знам това, защото аз купува E5200 и 2x1gb на корсар Dominator DDR2-1066 и тествани него. Аз бях малко разочарован, защото това е доста хубаво Asus P5B Premium, но хей, какво да очаквам? Аз вече имаме NVidia 7900GTX, която ще бъде обновяване в много близко бъдеще. Така че сега имам нужда от дънната платка. Какво чипсет би ли да препоръчате? Отивам да се oc'ing на 5200 в рамките на косъм от неговия живот и аз съм само някога ще има един NVidia графични карти наведнъж, затова Crossfire / SLI не се притеснявай. Имам ATX случая, така че няма нужда да бъде uATX или нещо луд. Бюджетът е също и много внимание. Предполагам, седемдесет и пет лири или така, макс. Whadya изчислявам? P45 и X48? Благодарим предварително! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P е най-добрият overclocking борда на ИМО.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, може би ще трябва да се бюджета малко. Този съвет няма изглежда добре. Всъщност, всички P45 дъски са около £ 100 или повече ... |
|
| |||
| |||
| Търся най-гигабайт GA-EP43-DS3L. Мисля, че трябва да получи достатъчно далеч от E5200 с P43 борда ... |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли да го снима - Предполагам, че имаш голям бюджет с X48 предложение. В E5200 има голяма дупка FSB, така че не можете да получите до колкото искате: може да се наложи да определят множител и на ФСБ, и че може да означава, овена завършва като ви limiter.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, аз наистина не изглеждаше в разходите на отделенията и поети £ 75 ще бъде достатъчно. А добре, аз имам на гигабайт GA-EP43-DS3L за £ 45 на Ebay. Използва се, но пълни и да работи. Какво искаш да кажеш с FSB "дупка"? |
|
| |||
| |||
| А FSB диапазон, в който процесор няма да върви, независимо от напрежението настройки.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре. Ще бъдат запознати с това. Наздравици. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Смяна Mobo да ACCOMMODATE Нова CPU - консултиране Задължителни | NothingButProblems | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 27 май 2009 г. 08:58 |
| Четири ш / O бр отпор, дънната суап Q | ewilliams12 | Общи Хардуер Чат | 1 | 22 май 2009 г. 16:53 |
| Hard Drive Imaging софтуер, който позволява Частично Clone | DonnyTEN | Общи Софтуер Чат | 9 | 21 Март 2009 13:58 |
| Частично надграждане / посъветва plzzzzzzzzz | redden137 | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 2-ро Апр 2008 18:11 |
| Hp Палата T770.uk отпор Помощ | Gman13 | Общи Софтуер Чат | 3 | 17 Март 2008 14:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |