по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Частично възстановяване, се нуждаят от mobo / чипсет съвети моля!

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми февруари 2009, 06:33
Новите държави Група

Default Частично възстановяване, се нуждаят от mobo / чипсет съвети моля!

Word нагоре Homies.

Един човек по време на работа са имали проблем с компютъра си и да се замени mobo преди реализирането му, че е Прецакани RAM, така че той ми даде стария mobo само в случай, че все още работи. То не. Знам това, защото аз купува E5200 и 2x1gb на корсар Dominator DDR2-1066 и тествани него. Аз бях малко разочарован, защото това е доста хубаво Asus P5B Premium, но хей, какво да очаквам?

Аз вече имаме NVidia 7900GTX, която ще бъде обновяване в много близко бъдеще.

Така че сега имам нужда от дънната платка. Какво чипсет би ли да препоръчате? Отивам да се oc'ing на 5200 в рамките на косъм от неговия живот и аз съм само някога ще има един NVidia графични карти наведнъж, затова Crossfire / SLI не се притеснявай. Имам ATX случая, така че няма нужда да бъде uATX или нещо луд.

Бюджетът е също и много внимание. Предполагам, седемдесет и пет лири или така, макс.

Whadya изчислявам? P45 и X48?

Благодарим предварително!

b0dge ...
Old 7-ми февруари 2009, 22:00
Номер на групата

P45, EP45-UD3P е най-добрият overclocking борда на ИМО.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 8-ми февруари, 2009, 09:25
Новите държави Група

Hmmm, може би ще трябва да се бюджета малко. Този съвет няма изглежда добре.

Всъщност, всички P45 дъски са около £ 100 или повече ...
Old 8-ми февруари, 2009, 10:59
Новите държави Група

Търся най-гигабайт GA-EP43-DS3L.

Мисля, че трябва да получи достатъчно далеч от E5200 с P43 борда ...
Old 8-ми февруари, 2009, 18:05
Номер на групата

Вие сте добре дошли да го снима - Предполагам, че имаш голям бюджет с X48 предложение. В E5200 има голяма дупка FSB, така че не можете да получите до колкото искате: може да се наложи да определят множител и на ФСБ, и че може да означава, овена завършва като ви limiter.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 9-ти февруари 2009, 01:50
Новите държави Група

Да, аз наистина не изглеждаше в разходите на отделенията и поети £ 75 ще бъде достатъчно.

А добре, аз имам на гигабайт GA-EP43-DS3L за £ 45 на Ebay. Използва се, но пълни и да работи.

Какво искаш да кажеш с FSB "дупка"?
Old 9-ти февруари 2009, 02:31
Номер на групата

А FSB диапазон, в който процесор няма да върви, независимо от напрежението настройки.
Old 9-ти февруари 2009, 13:45
Новите държави Група

Добре. Ще бъдат запознати с това. Наздравици.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Смяна Mobo да ACCOMMODATE Нова CPU - консултиране Задължителни NothingButProblems Процесори, дънни платки & RAM 2 27 май 2009 г. 08:58
Четири ш / O бр отпор, дънната суап Q ewilliams12 Общи Хардуер Чат 1 22 май 2009 г. 16:53
Hard Drive Imaging софтуер, който позволява Частично Clone DonnyTEN Общи Софтуер Чат 9 21 Март 2009 13:58
Частично надграждане / посъветва plzzzzzzzzz redden137 Процесори, дънни платки & RAM 9 2-ро Апр 2008 18:11
Hp Палата T770.uk отпор Помощ Gman13 Общи Софтуер Чат 3 17 Март 2008 14:21
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc