![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Word až Homies. A chlap v práci měl problém se svým PC a nahrazuje mobo před jeho realizací, aby RAM byla knackered, tak mi dal starý mobo jen v případě, že stále ještě pracuje. It didn't. Vím to, protože jsem koupil E5200 a 2x1gb Corsair o vládce DDR2-1066 a zkouší to. Byl jsem trochu zklamaný, protože je to poměrně příjemné Asus P5B Premium, ale hej, co jsem čekal?! Už jsem dostala Nvidia 7900GTX, které uvidíme se modernizace ve velmi blízké budoucnosti. Takže teď potřebuju desce. Jaký čipset by mi doporučit? Jedu se oc'ing v 5200 až do palce ze je to život a jsem jen někdy budeme mít jeden Nvidia grafické karty najednou, takže Crossfire / SLI není strach. Mám ATX věci, takže není třeba nic uATX nebo blázen. Rozpočet je také poměrně zvážení. Asi sedmdesát pět liber nebo tak, max. Whadya počítat? P45 nebo X48? Thanks in advance! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P je nejlepší přetaktování palubě IMO.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, možná budu muset do rozpočtu trochu. Že deska se dobře. Ve skutečnosti všechny P45 desky je přibližně 100 liber a více ... |
|
| |||
| |||
| Hledám na Gigabyte GA-EP43-DS3L. Asi bych měl dost z E5200 s P43 palubě ... |
|
| |||
| |||
| Jste vítáni, aby ji zastřelil - I předpokládat jste měli vysokou rozpočtu s X48 suggestion. Na E5200 má FSB velká díra i když to nemusí dostat, pokud se vám líbí: můžete se stanoví multiplikačnímu a až FSB a které mohou znamenat RAM skončí je váš omezovačem.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem neměl opravdu vypadalo na cenu desky a převzal 75 liber by bylo dost. Ach tak, já mám Gigabyte GA-EP43-DS3L za 45 liber na eBay. Použité, ale kompletní a funkční. Co myslíš tím FSB "díra"? |
|
| |||
| |||
| A FSB rozmezí, při kterých zpracovatel nebude fungovat bez ohledu na nastavení napětí.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| OK. Já si být vědomi, že. Na zdraví. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Náhrada Mobo na nové CPU - Poradenství Vyžadováno | NothingButProblems | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27. května 2009 08:58 |
| Čtyři y / O PC rebuild desky odkládací Q | ewilliams12 | Obecné Hardware Chat | 1 | 22. května 2009 16:53 |
| Pevný disk Zobrazovací software, který umožňuje Částečné Clone | DonnyTEN | Obecné Software Chat | 9 | 21. březen 2009 13:58 |
| Částečné upgrade / poradit plzzzzzzzzz | redden137 | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 2. dubna 2008 18:11 |
| HP Pavillion T770.uk Rebuild pomoci | Gman13 | Obecné Software Chat | 3 | 17. března 2008 14:21 |
| Thread Nástroje | |
| |