![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Word μέχρι Homies. Ένας άντρας στην εργασία είχε πρόβλημα με τον υπολογιστή και να αντικατασταθεί πριν από την υλοποίηση του mobo ότι η μνήμη RAM ήταν knackered, έτσι μου έδωσε την παλιά mobo μόνο σε περίπτωση που εξακολουθούν να εργάζονται. Δεν είχε. Το ξέρω αυτό, επειδή έχω αγοράσει έναν E5200 και των 2x1gb Corsair Dominator DDR2-1066 και θα δοκιμαστεί. Ήμουν λίγο απογοητευμένος γιατί είναι ένα αρκετά ωραίο Asus P5B Premium, αλλά Γεια σου, τι να περιμένω; Έχω ήδη είχαν την Nvidia 7900GTX που θα είναι η αναβάθμιση στο εγγύς μέλλον. Έτσι τώρα θέλω μια μητρική πλακέτα. Τι chipset θα συνιστούσατε; Πάω να oc'ing το 5200 για την εντός της ίντσας πρόκειται για τη ζωή και είμαι μόνο πρόκειται ποτέ να έχουμε μία κάρτα γραφικών Nvidia σε μια στιγμή, τόσο Crossfire / SLI δεν είναι ανησυχείς. Έχω ένα ATX υπόθεση, γι 'αυτό δεν χρειάζεται να uATX ή τίποτα τρελό. Ο προϋπολογισμός είναι επίσης εντελώς εξέταση. Υπολογίζω εβδομήντα πέντε λίρες περίπου, max. Whadya νομίζω; P45 ή X48; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P είναι το καλύτερο overclocking του πλοίου ΔΝΟ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, ίσως θα πρέπει να συσταθεί ο προϋπολογισμός είναι λίγο. Το συμβούλιο έχει καλή εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, όλα τα P45 συμβουλίων είναι περίπου £ 100 ή περισσότερο ... |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω στο Gigabyte GA-EP43-DS3L. Μάλλον θα πρέπει να πάρετε αρκετό από το E5200 με P43 σκάφους ... |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι να δώσει ένα στιγμιότυπο - υπέθεσα θα είχε υψηλό προϋπολογισμό με την πρόταση X48. Το E5200 έχει μια μεγάλη τρύπα FSB αν και έτσι μπορεί να μην πάρετε όσο θέλετε: ίσως πρέπει να καθορίζονται τα πολλαπλασιαστικά και μέχρι το FSB και ότι μπορεί να σημαίνει η RAM τελικά να αποτελέσει τον περιοριστή.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ναι, πραγματικά δεν είχε εξεταστεί το κόστος των διοικητικών συμβουλίων και ανέλαβε τα £ 75 θα είναι αρκετό. Ah καλά, πήρα την Gigabyte GA-EP43-DS3L για £ 45 για ebay. Μεταχειρισμένα αλλά και πλήρους εργασίας. Τι εννοείτε με FSB "τρύπα"; |
|
| |||
| |||
| Ένα FSB σειρά κατά την οποία η επεξεργασία δεν θα εκτελούνται ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις τάσης.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Εντάξει. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι. Εις υγεία. |