manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Djelomični rebuild, trebate mobo / chipset savjet molim!

Reply

Thread Tools
Old 7. veljače 2009, 06:33
Novi član grupe

Default Djelomični rebuild, trebate mobo / chipset savjet molim!

Word up Homies.

A momak na poslu imao problema sa svojim računalom i zamijenio njegovu mobo prije shvatajući da je RAM knackered, pa mi je dao stari mobo samo u slučaju da i dalje radili. Nije. Znam ovo jer sam kupio jedan E5200 i 2x1gb od gusar Dominator DDR2-1066 i testirati ga. Bio sam malo razočaran jer je prilično lijepo Asus P5B Premium, ali hej, šta da očekujem?

Ive 'već je dobio Nvidia 7900GTX što ću biti nadogradnja u vrlo bliskoj budućnosti.

Ali sada trebam matičnu ploču. Koji chipset biste preporučili? Im 'idući u biti oc'ing je 5200 u roku nadomak to je život, a ja sam samo uvijek će imati jedan Nvidia grafičke kartice u isto vrijeme, tako unakrsna vatra / SLi ne brinite. Imam ATX slučaju, tako da ne treba biti ništa uATX ili lud.

Proračun je također poprilično razmatranje. JA računati sedamdeset-pet funta ili tako, max.

Whadya računati? P45 ili X48?

Thanks in advance!

b0dge ...
Old 7. veljače 2009, 22:00
Donatorska Grupa

P45, EP45-UD3P je najbolji overclocking odbora IMO.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 8. veljače 2009, 09:25
Novi član grupe

Hmmm, možda ću morati da se proračun malo. Taj odbor ne izgleda dobro.

U stvari, sve P45 ploča oko £ 100 ili više ...
Old 8. veljače 2009, 10:59
Novi član grupe

Tražim na gigabajt GA-EP43-DS3L.

Ja bih trebao dobiti izbrojati dovoljno iz E5200 sa P43 ploče ...
Old 8. veljače 2009, 18:05
Donatorska Grupa

Vi ste dobrodošli da daju mu pucao - sam preuzeo ste imali visok proračun s X48 prijedlog. The E5200 ima veliku rupu FSB iako tako da svibanj dobiti koliko vam se sviđa: vi svibanj morati dolje množitelj i FSB gore i da je svibanj znače RAM završava se vaš graničnika.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 9. veljače 2009, 01:50
Novi član grupe

Yeah, JA je ne stvarno izgledao u cijeni od zajednice i pretpostavlja £ 75 bi bilo dovoljno.

Ah dobro, ja je dobio gigabajt GA-EP43-DS3L za £ 45 na ebay. Rabljena ali potpuna i rade.

What do you mean by FSB "rupa"?
Old 9. veljače 2009, 02:31
Donatorska Grupa

A FSB raspon u kojem procesor neće prikazivati bez obzira na napon postavke.
Old 9. veljače 2009, 13:45
Novi član grupe

U redu. Ja ću biti svjesni toga. Živjeli.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Zamjena za smještaj Mobo Novi CPU - Obvezno Savjeti NothingButProblems CPU, Matične ploče i RAM 2 27. svibanj 2009 08:58
Četiri y / o pc rebuild, matična ploča swap Q ewilliams12 General Hardware Chat 1 22. svibanj 2009 16:53
Hard Drive Imaging softver koji omogućava djelomični Klon DonnyTEN Općenito Software Chat 9 21. ožujak 2009 13:58
Djelomična dogradnja / savjetovati plzzzzzzzzz redden137 CPU, Matične ploče i RAM 9 2. travanj 2008 18:11
Hp Paviljon T770.uk Obnovi pomoć Gman13 Općenito Software Chat 3 17. ožujak 2008 14:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.