![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Word up Homies. A momak na poslu imao problema sa svojim računalom i zamijenio njegovu mobo prije shvatajući da je RAM knackered, pa mi je dao stari mobo samo u slučaju da i dalje radili. Nije. Znam ovo jer sam kupio jedan E5200 i 2x1gb od gusar Dominator DDR2-1066 i testirati ga. Bio sam malo razočaran jer je prilično lijepo Asus P5B Premium, ali hej, šta da očekujem? Ive 'već je dobio Nvidia 7900GTX što ću biti nadogradnja u vrlo bliskoj budućnosti. Ali sada trebam matičnu ploču. Koji chipset biste preporučili? Im 'idući u biti oc'ing je 5200 u roku nadomak to je život, a ja sam samo uvijek će imati jedan Nvidia grafičke kartice u isto vrijeme, tako unakrsna vatra / SLi ne brinite. Imam ATX slučaju, tako da ne treba biti ništa uATX ili lud. Proračun je također poprilično razmatranje. JA računati sedamdeset-pet funta ili tako, max. Whadya računati? P45 ili X48? Thanks in advance! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P je najbolji overclocking odbora IMO.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, možda ću morati da se proračun malo. Taj odbor ne izgleda dobro. U stvari, sve P45 ploča oko £ 100 ili više ... |
|
| |||
| |||
| Tražim na gigabajt GA-EP43-DS3L. Ja bih trebao dobiti izbrojati dovoljno iz E5200 sa P43 ploče ... |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli da daju mu pucao - sam preuzeo ste imali visok proračun s X48 prijedlog. The E5200 ima veliku rupu FSB iako tako da svibanj dobiti koliko vam se sviđa: vi svibanj morati dolje množitelj i FSB gore i da je svibanj znače RAM završava se vaš graničnika.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Yeah, JA je ne stvarno izgledao u cijeni od zajednice i pretpostavlja £ 75 bi bilo dovoljno. Ah dobro, ja je dobio gigabajt GA-EP43-DS3L za £ 45 na ebay. Rabljena ali potpuna i rade. What do you mean by FSB "rupa"? |
|
| |||
| |||
| A FSB raspon u kojem procesor neće prikazivati bez obzira na napon postavke.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| U redu. Ja ću biti svjesni toga. Živjeli. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zamjena za smještaj Mobo Novi CPU - Obvezno Savjeti | NothingButProblems | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 27. svibanj 2009 08:58 |
| Četiri y / o pc rebuild, matična ploča swap Q | ewilliams12 | General Hardware Chat | 1 | 22. svibanj 2009 16:53 |
| Hard Drive Imaging softver koji omogućava djelomični Klon | DonnyTEN | Općenito Software Chat | 9 | 21. ožujak 2009 13:58 |
| Djelomična dogradnja / savjetovati plzzzzzzzzz | redden137 | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 2. travanj 2008 18:11 |
| Hp Paviljon T770.uk Obnovi pomoć | Gman13 | Općenito Software Chat | 3 | 17. ožujak 2008 14:21 |
| Thread Tools | |
| |