![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Word up Homies. בחור בעבודה היתה בעיה עם המחשב שלו והחליפו את mobo לפני realising כי היה זיכרון RAM knackered, אז הוא נתן לי את הישן mobo רק במקרה זה עדיין עובד. זה לא. אני יודע את זה כי קניתי של E5200 ו 2x1gb של Corsair Dominator DDR2-1066 ועל זה נבדק. הייתי קצת מאוכזב כי זה די נחמד ASUS P5B Premium, אבל היי, מה אני מצפה? אני כבר יש לי Nvidia 7900GTX יהיה לשדרג בעתיד הקרוב מאוד. אז עכשיו אני צריך לוח האם. שבבים מה הייתם ממליצים? אני הולך להיות oc'ing של 5200 ל על סף זה של החיים אני רק פעם אחת צריך ללכת Nvidia כרטיס המסך בזמן נתון, כך צולבת / SLI הוא לא חשש. יש לי מקרה ATX, כך שהוא לא צריך להיות uATX או כל דבר משוגע. התקציב גם חתיכת שיקול. אני לחשב שבעים וחמש לירה או כך, לכל היותר. Whadya לחשוב? P45 או X48? תודה מראש! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P הוא הטוב ביותר overclocking Board IMO.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, אולי אני יהיה חייב את התקציב קצת. לוח האם זה נראה טוב. למעשה, כל לוחות P45 עומדים £ 100 או יותר ... |
|
| |||
| |||
| אני מסתכל על Gigabyte GA-EP43-DS3L. אני צריך לחשוב שאני לא מספיק לקבל את E5200 עם לוח P43 ... |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן לתת לו זריקה - אני נניח שיש לך תקציב גבוה עם הצעה X48. ה E5200 יש חור גדול FSB למרות זאת ייתכן שלא לקבל ככל שתרצה: ייתכן שיהיה עליך להוריד את מכפיל ומעלה את FSB וכי ייתכן מתכוון זיכרון RAM את הקצוות למעלה להיות שלך מגביל.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| כן, אני באמת לא היה נראה לתוך העלות של הלוחות ו להניח £ 75 יהיה מספיק. אה, טוב, יש לי את Gigabyte GA-EP43-DS3L עבור £ 45 on eBay. משמש אך מלאה ועבודה. מה אתה מתכוון FSB "חור"? |
|
| |||
| |||
| א FSB טווח בו המעבד לא יפעלו ללא קשר וולטג הגדרות.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אישור. אני יהיה מודע לכך. לחיים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| החלפת Mobo חדשים כדי להתאים CPU - ייעוץ נדרש | NothingButProblems | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -27 במאי 2009 08:58 |
| ארבעה Y / O PC לבנות, לוח האם להחליף ותשובות | ewilliams12 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 22 מאי 2009 16:53 |
| Hard Drive תוכנה המאפשרת דימות חלקי Clone | DonnyTEN | כללי תוכנות צ 'אט | 9 | 21st מרץ 2009 13:58 |
| חלקי שדרוג / יעוץ plzzzzzzzzz | redden137 | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 2nd אפריל 2008 18:11 |
| Hp אפדן T770.uk לשיקום עזרה | Gman13 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | -17 מרץ 2008 14:21 |
| שרשרת כלים | |
| |