![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Word Up Homies. Darbe vyrukas turėjo problemų su savo kompiuteriu ir pakeisti savo MOBO prieš suprasdamas, kad RAM buvo knackered, kad jis davė man senas MOBO tik tuo atveju ji vis dar dirbo. Jis nepadarė. Žinau tai, nes aš nusipirkau E5200 ir 2x1GB Corsair Dominator DDR2 apie-1066 ir išbandyti jį. Buvau šiek tiek nusivylęs, nes jis gana gražus Asus P5B Premium, bet hey, ką galiu tikėtis?! Aš jau turiu nVidia 7900GTX, kuri man bus atkūrimui labai artimoje ateityje. Taigi dabar turiu plokštę. Kas Chipset galėtumėte rekomenduoti? I'm going to reikia oc'ing 5.200 kad per jį colių gyvenime ir aš esu tik kada nors yra viena Nvidia vaizdo plokštės ne kartą, todėl Crossfire / SLI nėra jaudintis. Turiu ATX atveju, todėl neturi būti uATX ar kas beprotiška. Biudžetas taip pat yra gana svarstyti. Aš skaitytis septyniasdešimt penki svaras sterlingų, arba tiek, maks. Whadya skaitytis? P45 ar X48? Thanks in advance! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P yra geriausias įsijungimas lenta IMO.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hm, gal reikės daugiau biudžeto bitų. Ši taryba veikia atrodo gerai. Tiesą sakant, visi P45 lentos yra apie £ 100 arba daugiau ... |
|
| |||
| |||
| Aš ieškau ne, Gigabyte GA-EP43-DS3L. Aš priskaičiuoti turėčiau gauti pakankamai iš E5200 su P43 valdybos ... |
|
| |||
| |||
| You're welcome to give it a shot - Aš jus manyti, turėjo didelį biudžetą su X48 pasiūlymas. E5200 turi didelį FSB skylė, nors to tu negali gauti tiek, kiek norite: gali tekti nustatytos daugybinės ir ne FSB, o tai gali reikšti RAM baigiasi yra jūsų ribotuvas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taip, aš ne iš tikrųjų pažvelgė į Tarybų išlaidų ir manyti £ 75 bus nepakanka. Ah well, I got Gigabyte GA-EP43-DS3L už £ 45 on eBay. Naudota, bet ir veikia. Ką reiškia "FSB" skylė "? |
|
| |||
| |||
| FSB diapazonas kuriame procesorius nebus rodomas, nepriklausomai nuo įtampos parametrus.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Gerai. Aš žinoti, kad. Į sveikatą. |