![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Word up Homies. Darbā puisis bija problēmas ar savu pc, un to aizstāj viņa MOBO pirms saprotot, ka RAM bija knackered, lai viņš man iedeva veco MOBO tikai, ja tas vēl strādā. Tā nav. Es zinu, jo man nopirka E5200 un 2x1GB un Corsair Dominator DDR2-1066 un pārbaudīta to. Es biju mazliet vīlusies, jo tas ir diezgan jauki Asus P5B Premium, bet hey, Ko es sagaidu?! Esmu jau got Nvidia 7900GTX, kuru es būšu atjaunošanai tuvākajā nākotnē. Tātad tagad man vajag mātesplati. Ko chipset jūs ieteiktu? Es esmu būs oc'ing 5.200 robežās collas tas ir dzīvības un es esmu tikai kādreiz nāksies vienu Nvidia grafiskā karte ar laiku, tāpēc Crossfire / SLI nav jāuztraucas. Man ir ATX gadījumā, tāpēc tai nav nepieciešams uATX vai kaut kas traks. Budžets ir diezgan atlīdzību. I rēķināties septiņdesmit pieci mārciņa sterliņu vai arī tā, max. Whadya jārēķinās? P45 vai X48? Thanks in advance! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P ir labākais overclocking kuģa IMO.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, varbūt es ņemšu līdz budžetā mazliet. Ka valde tomēr izskatās labi. Patiesībā visi P45 plates ir apmēram £ 100 vai vairāk ... |
|
| |||
| |||
| Es skatos uz GIGABYTE GA-EP43-DS3L. Es rēķināties man vajadzētu saņemt pietiekami daudz no E5200 ar P43 kuģa ... |
|
| |||
| |||
| Jūs esat laipni aicināti sniegt tai shot - I pieņemts jums bija augsti budžeta ar X48 ierosinājuma. E5200 ir liels FSB caurumu lai gan to jūs nevarat saņemt, cik jums patīk: jūs, iespējams, būs izklāstīti koeficientu un līdz FSB un kas var nozīmēt RAM beidzas ar to, ka jūsu ierobežotāja apraksts.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Jā, es nebiju īsti pievērsies izmaksas dēļiem un pieņemt £ 75 pietiks. Ah labi, es saņēmu GIGABYTE GA-EP43-DS3L par £ 45 "eBay. Lietota, bet pilnīgi un strādā. Ko jūs saprotat ar FSB "caurumu"? |
|
| |||
| |||
| FSB diapazons, kurā pārstrādātājs nedarbosies, neatkarīgi no sprieguma iestatījumus.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Labi. Es būtu jāapzinās. Urravas. |
![]() |
|
| Bookmarks |