![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Word Up HOMIES. A facet w pracy miała problem ze swoim komputerem i zastąpione Mobo przed jego realizacji, że RAM był knackered, więc dał mi stare Mobo tylko w przypadku nadal pracował. Nie. Wiem o tym bo kupił jeden z E5200 i 2x1GB Corsair Dominator DDR2-1066 i testowałem to. Byłem trochę rozczarowany, bo to raczej miłe Asus P5B Premium, ale hej, co mogę oczekiwać? I've got an już Nvidia 7900GTX które I'll be modernizacji w bardzo niedalekiej przyszłości. Teraz potrzebna jest płyta główna. Co chipsetem Pan polecić? I'm going to być oc'ing do 5200 w ciągu cala jego życia i jestem tylko będzie mieć jeden Nvidia karty graficznej w czasie, więc Crossfire / SLI nie martw się. Mam ATX przypadku, więc nie należy nic uATX lub szalony. Budżet jest także dość uwagę. I reckon siedemdziesiąt pięć funtów lub więcej, max. Whadya liczyć? P45 lub x48? Thanks in advance! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P jest najlepszym overclockingu pokładzie IMO.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, może będę musiał się trochę budżetu. Rada nie wygląda dobrze. W rzeczywistości, wszystkie P45 tablicach około £ 100 lub więcej ... |
|
| |||
| |||
| I'm looking na Gigabyte GA-EP43-DS3L. I liczyć się należy get enough z E5200 z P43 pokładzie ... |
|
| |||
| |||
| You're welcome to give it a shot - I trzeba było założyć wysokiego budżetu z x48 sugestię. W E5200 ma duży otwór FSB więc nie możesz uzyskać w miarę chcesz: być może trzeba będzie w dół iw górę na mnożnik FSB i może oznaczać, że RAM się kończy swój ogranicznik.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Tak, miałem naprawdę nie patrzył na koszty zarządów i założyć £ 75 byłoby wystarczające. Ah well, I got the Gigabyte GA-EP43-DS3L do £ 45 w serwisie eBay. Używane, ale pełne i pracy. Co masz na myśli przez FSB "dziury"? |
|
| |||
| |||
| A FSB zakresie, w którym procesor nie będzie działać niezależnie od ustawienia napięcia.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Ok. I'll be świadomy tego. Wiwaty. |
![]() |
|
| Zakładki |