mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Parţial reconstrui, au nevoie de mobo / chipset sfaturi te rog!

Reply

Thread Tools
Old 7 februarie 2009, 06:33
Noile state Group

Default Parţial reconstrui, au nevoie de mobo / chipset sfaturi te rog!

Word până Homies.

Un tip la locul de muncă a avut o problemă cu PC-ul şi înlocuită, înainte de realizarea lui mobo că memoria RAM a fost înfrânti, asa ca mi-a dat vechiul mobo doar în cazul în care acesta a lucrat în continuare. Nu. Ştiu asta pentru că am cumpărat-o E5200 şi 2x1GB de pirat stăpânitor DDR2-1066 şi testat. Am fost un pic dezamăgit, pentru că este o destul de frumos Asus P5B Premium, dar hei, ce ţi-am aştepta?!

I-am luat deja un Nvidia 7900GTX care voi fi foarte modernizarea în viitorul apropiat.

Deci, acum am nevoie de o placa de bază. Ce chipset ar puteţi recomanda? Voi fi oc'ing în 5200 pentru a la un pas de-o viata si sunt numai vreodată cale de a avea o placă grafică Nvidia la un moment dat, aşa Crossfire / SLI nu este o problema. Am o ATX cazul, asa ca nu este nevoie să fie uATX sau ceva nebunesc.

Bugetul este, de asemenea, un numar destul de considerare. Recunosc şaptezeci-cinci de lire sau aşa, max.

Recunosc Whadya? P45 sau X48?

Multumesc anticipat!

b0dge ...
Old 7 februarie 2009, 22:00
Grupul de donator

P45, EP45-UD3P este cel mai bun overclocking bord OMI.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 8 februarie 2009, 09:25
Noile state Group

Hmmm, poate ca vom avea până la buget un pic. Asta bord nu arata bine.

De fapt, toate sunt P45 panouri despre £ 100 sau mai mult ...
Old 8 februarie 2009, 10:59
Noile state Group

Caut la Gigabyte GA-EP43-DS3L.

Cred ca ar trebui sa ajuns din E5200 cu un P43 bord ...
Old 8 februarie 2009, 18:05
Grupul de donator

Va asteptam cu drag pentru a da o sansa - Am presupus ca ai avut un buget mare cu X48 sugestie. În E5200 are o mare gaura FSB deşi, aşa încât să nu pot obţine în măsura în care îţi place: va trebui să prevadă şi de multiplicare de până la FSB şi care pot să spun de RAM ajunge fiind dvs. limiter.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 9 februarie 2009, 01:50
Noile state Group

Da, am avut nu foarte căutat în costul de scânduri şi şi-a asumat £ 75 ar fi de ajuns.

Ah bine, am luat la Gigabyte GA-EP43-DS3L de £ 45 pe eBay. Utilizat dar şi de lucru complet.

Ce vrei sa spui cu FSB "gaura"?
Old 9 februarie 2009, 02:31
Grupul de donator

O gamă FSB la care prelucrătorul nu va rula, indiferent de setările de tensiune.
Old 9 februarie 2009, 13:45
Noile state Group

Ok. Voi fi conştient de asta. Noroc.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.