![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Word până Homies. Un tip la locul de muncă a avut o problemă cu PC-ul şi înlocuită, înainte de realizarea lui mobo că memoria RAM a fost înfrânti, asa ca mi-a dat vechiul mobo doar în cazul în care acesta a lucrat în continuare. Nu. Ştiu asta pentru că am cumpărat-o E5200 şi 2x1GB de pirat stăpânitor DDR2-1066 şi testat. Am fost un pic dezamăgit, pentru că este o destul de frumos Asus P5B Premium, dar hei, ce ţi-am aştepta?! I-am luat deja un Nvidia 7900GTX care voi fi foarte modernizarea în viitorul apropiat. Deci, acum am nevoie de o placa de bază. Ce chipset ar puteţi recomanda? Voi fi oc'ing în 5200 pentru a la un pas de-o viata si sunt numai vreodată cale de a avea o placă grafică Nvidia la un moment dat, aşa Crossfire / SLI nu este o problema. Am o ATX cazul, asa ca nu este nevoie să fie uATX sau ceva nebunesc. Bugetul este, de asemenea, un numar destul de considerare. Recunosc şaptezeci-cinci de lire sau aşa, max. Recunosc Whadya? P45 sau X48? Multumesc anticipat! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P este cel mai bun overclocking bord OMI.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, poate ca vom avea până la buget un pic. Asta bord nu arata bine. De fapt, toate sunt P45 panouri despre £ 100 sau mai mult ... |
|
| |||
| |||
| Caut la Gigabyte GA-EP43-DS3L. Cred ca ar trebui sa ajuns din E5200 cu un P43 bord ... |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag pentru a da o sansa - Am presupus ca ai avut un buget mare cu X48 sugestie. În E5200 are o mare gaura FSB deşi, aşa încât să nu pot obţine în măsura în care îţi place: va trebui să prevadă şi de multiplicare de până la FSB şi care pot să spun de RAM ajunge fiind dvs. limiter.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Da, am avut nu foarte căutat în costul de scânduri şi şi-a asumat £ 75 ar fi de ajuns. Ah bine, am luat la Gigabyte GA-EP43-DS3L de £ 45 pe eBay. Utilizat dar şi de lucru complet. Ce vrei sa spui cu FSB "gaura"? |
|
| |||
| |||
| O gamă FSB la care prelucrătorul nu va rula, indiferent de setările de tensiune.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ok. Voi fi conştient de asta. Noroc. |