![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Word až Homies. A chlap v práci mal problém so svojím PC a nahrádza Mobo pred jeho realizáciou, aby RAM bola knackered, tak mi dal starý Mobo len v prípade, že ešte stále pracuje. It didn't. Viem to, pretože som kúpil E5200 a 2x1gb Corsair o vládca DDR2-1066 a skúša to. Bol som trochu sklamaný, pretože je to pomerne príjemné Asus P5B Premium, ale hej, čo som čakal?! Už som dostala Nvidia 7900GTX, ktoré uvidíme sa modernizácie vo veľmi blízkej budúcnosti. Takže teraz potřebuju doske. Aký čipset by mi odporučiť? Jedu sa oc'ing v 5200 až do palca ze je to život a som len niekedy budeme mať jeden Nvidia grafické karty naraz, takže Crossfire / SLI nie je strach. Mám ATX veci, takže nie je potrebné nič uATX alebo blázon. Rozpočet je tiež pomerne zváženie. Asi sedemdesiat päť libier alebo tak, max Whadya počítať? P45 alebo X48? Thanks in advance! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P je najvýhodnejšie přetaktování palube IMO.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, možno budem musieť do rozpočtu trochu. Že platňa sa dobre. V skutočnosti všetky P45 dosky je približne 100 libier a viac ... |
|
| |||
| |||
| Hľadám na Gigabyte GA-EP43-DS3L. Asi by som mal dost z E5200 s P43 palube ... |
|
| |||
| |||
| Ste vítaní, aby ju zastrelila - I predpokladať ste mali vysokú rozpočtu s X48 suggestion. Na E5200 má FSB veľká diera aj keď to nemusí dostať, ak sa vám páči: môžete sa stanovuje znásobeného a až FSB a ktoré môžu znamenať RAM skončí je váš obmedzovačom.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Jo, som nemal naozaj vyzeralo na cenu dosky a prevzal 75 libier by bolo dost. Ach tak, já mám Gigabyte GA-EP43-DS3L za 45 libier na eBay. Použité, ale kompletné a funkčné. Čo myslíš tým FSB "diera"? |
|
| |||
| |||
| A FSB rozmedzí, pri ktorých spracovateľ nebude fungovať bez ohľadu na nastavenie napätia.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| OK. Já si byť vedomí, že. Na zdravie. |