мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Делимични ребуилд, треба мобо / цхипсет савет молим!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Мар 2009, 06:33
Нови члан групе

Default Делимични ребуилд, треба мобо / цхипсет савет молим!

Уорд уп Хомиес.

А момак на послу имао проблема са својим рачунаром и заменио његову мобо пре схватајући да је РАМ кнацкеред, па ми је дао стари мобо само у случају да и даље радили. Није. Знам ово јер сам купио један Е5200 и 2кс1гб од гусар Доминатор ДДР2-1066 и тестирати га. Био сам мало разочаран јер је прилично лепо Асус П5Б Премиум, али хеј, шта да очекујем?

Иве 'већ је добио НВИДИА 7900ГТКС што ћу бити надоградња у врло блиској будућности.

Али сада ја потреба матичну плочу. Који цхипсет бисте препуштено? Им 'идући да буде оц'инг је 5200 у року надомак то је живот, а ја сам само увек ће имати један НВИДИА графичке картице у исто време, тако унакрсно ватра / сли не брините. Имам АТКС случају, тако да не треба бити ништа уАТКС или луд.

Буџет је такође поприлично разматрање. ЈА рачунати седамдесет-пет фунта или тако, макс.

Ухадыа рачунати? П45 или Кс48?

Тханкс ин адванце!

б0дге ...
Old 7. Мар 2009, 22:00
Донаторска Група

П45, ЕП45-УД3П је најбољи Оверцлоцкинг одбора ИМО.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 8. Мар 2009, 09:25
Нови члан групе

Хммм, можда ћу морати да се буџет мало. Тај одбор не изгледа добро.

У ствари, све П45 плоча око £ 100 или више ...
Old 8. Мар 2009, 10:59
Нови члан групе

Тражим на гигабајт ГА-ЕП43-ДС3Л.

Ја бих требао добити избројати довољно из Е5200 са П43 плоче ...
Old 8. Мар 2009, 18:05
Донаторска Група

Ви сте добродошли да дају му пуцао - сам преузео сте имали висок буџет са Кс48 предлог. Тхе Е5200 има велику рупу ФСБ иако тако да мај добити колико вам се свиђа: ви мај морати доле множилац и ФСБ горе и да је мај значе РАМ завршава се ваш граничника.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 9. Мар 2009, 01:50
Нови члан групе

Ыеах, ЈА је не стварно изгледао у цени од заједнице и претпоставља £ 75 би било довољно.

Ах добро, ја је добио гигабајт ГА-ЕП43-ДС3Л за £ 45 на ебаы. Рабљена али потпуна и раде.

Ухат до ыоу меан бы ФСБ "рупа"?
Old 9. Мар 2009, 02:31
Донаторска Група

А ФСБ распон у којем процесор неће приказивати без обзира на напон подешавања.
Old 9. Мар 2009, 13:45
Нови члан групе

У реду. Ја ћу бити свесни тога. Живели.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Замена за смештај Мобо Нови ЦПУ - Обавезно Савети НотхингБутПроблемс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 27 мај 2009 08:58
Четири ы / о пц ребуилд, матична плоча суап К еуиллиамс12 Генерал Хардуаре Цхат 1 22 мај 2009 16:53
Хард Дриве Имагинг софтвер који омогућава делимични Клон ДонныТЕН Уопштено Софтуаре Цхат 9 21 март 2009 13:58
Дјелимична доградња / саветовати плззззззззз редден137 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 9 2 април 2008 18:11
Хп Павиљон Т770.ук Коригујте помоћ Гман13 Уопштено Софтуаре Цхат 3 17 март 2008 14:21
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц