![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Homies kadar Word. İş yerinde bir adam Eğer hala çalışan ile bilgisayar ve RAM bozuk olduğunu gerçekleştirilmesine huzuruna mobo yerine, bu yüzden beni eski mobo verdi bir sorun vardı. Bu olmadı. Biliyorum bu çünkü bir E5200 ve korsan Dominator DDR2 ve 2x1gb-1066 aldım ve denedim. Biraz çünkü oldukça güzel Asus P5B Premium's hayal kırıklığı, ama hey, ne beklemek mi? Zaten bir Nvidia 7900GTX çok yakın gelecekte bu yükseltme duyarız var. Şimdi bir anakart gerekir. Ne tavsiye ediyoruz yongatakımının? Ben 5200 için bir inç içinde hayatın ve sadece bir defada bir Nvidia grafik kartına sahip olacak, bu yüzden Crossfire / SLI bir endişe değil oc'ing olacak yaşıyorum. Ben, bu uATX falan sevmek zorunda değildir ATX bir durumda var. Bütçe de oldukça dikkate olduğunu. Ben güvenmek yetmiş beş sterlin kadar, max. Whadya saymak? P45 veya x48? Thanks in advance! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P en iyi overclock kurulu IMO olduğunu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, belki de gerekecektir bütçe biraz. Bu kurul iyi görünüyor. Aslında, tüm P45 Komiteleri hakkında £ 100 veya daha fazla ... |
|
| |||
| |||
| Ben Gigabyte GA at-EP43-DS3L arıyorum. Sanırım yeterince E5200 dışında bir P43 kurulu ile almalısınız saymak ... |
|
| |||
| |||
| Bunu denemek için buyrun - Sana x48 öneri ile yüksek bir bütçe vardı devraldı. Bu E5200 büyük bir delik FSB de böylece kadarıyla sizin gibi elde edemeyebilir: size çarpan aşağı ve yukarı FSB olabilir ve RAM kadar sizin sınırlama olarak biter anlamına gelebilir vardır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Evet gerçekten kurulların maliyeti içine baktım değil, ben ve yeterli olacaktır £ 75 devraldı. Ah evet, I-EP43-DS3L £ 45 için eBay üzerinde Gigabyte GA var. Ancak tam ve çalışma. Ne FSB tarafından "özel" demek istiyorsun? |
|
| |||
| |||
| Hangi işlemci olursa olsun gerilim ayarları çalıştırılmayacak bir FSB aralığı.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Tamam. Bunun farkında olacaksınız. Peynir. |
![]() |
|
| Bookmarks |