менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Часткове відновлення, необхідно плат / чипсет рада, будь ласка!

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 лютого 2009, 06:33
Нові члени групи

Default Часткове відновлення, необхідно плат / чипсет рада, будь ласка!

Word Up Homies.

Хлопець на роботі були проблеми з його комп'ютера і замінити його плат, розуміючи, що раніше було виснажений ОЗУ, так що він дав мені стару плат про всяк випадок все ще працював. Цього не сталося. Я знаю це, тому що я купив E5200 і 2x1GB від Corsair Dominator DDR2-1066 і перевірив його. Я був трохи розчарований, тому що це досить приємний ASUS P5B Premium, але агов, що я очікував?!

Я вже отримав Nvidia 7900GTX, яку я буду модернізації в самому найближчому майбутньому.

Тепер мені потрібна материнська плата. Який чіпсет б ви порекомендували? Я збираюся бути oc'ing 5200 з точністю до сантиметра це життя, і я тільки коли-небудь мати одну відеокарту Nvidia в той час, так Crossfire / SLI не турбуватися. Я Case ATX, тому він не повинен бути uATX або що-небудь з розуму.

Бюджет також достатньо уваги. Я думаю, сімдесят п'ять фунтів або близько того, макс.

Whadya думаєш? P45 або X48?

Спасибо заранее!

b0dge ...
Old 7 лютого 2009, 22:00
Донор групи

P45, EP45-UD3P це кращий розгін рада ІМВ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 лютого 2009, 09:25
Нові члени групи

Хм, може бути, мені доведеться до бюджету небагато. Ця рада має гарний вигляд.

В самом деле, все P45 плати близько £ 100 або більше ...
Old 8 лютого 2009, 10:59
Нові члени групи

Я дивлюся на Gigabyte GA-EP43-DS3L.

Я думаю, я повинен отримати достатню з E5200 з P43 борту ...
Old 8 лютого 2009, 18:05
Донор групи

Ви завжди можете дати їй постріл - Я думав, у вас високий бюджет з X48 пропозицію. E5200 має велику дірку ФСБ, хоча і тоді ви не отримаєте, наскільки, як вам подобається, ви, можливо, доведеться вниз мультиплікатора і до ФСБ, і що може означати ОЗУ закінчується бути вашим обмежувача.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 9 лютого 2009, 01:50
Нові члени групи

Так, я дійсно не подивився у вартість плати і передбачалося £ 75 буде недостатньо.

Ну що ж, я отримала Gigabyte GA-EP43-DS3L за £ 45 на Ebay. Використовується, але повну і працювати.

Що ти маєш на увазі ФСБ "діра"?
Old 9 лютого 2009, 02:31
Донор групи

Діапазон FSB, на якій процесор не буде працювати незалежно від напруги настройки.
Old 9 лютого 2009, 13:45
Нові члени групи

Добре. Я буду знати про це. Ура.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Заміна Mobo для розміщення нових процесорів - консультацій, необхідних NothingButProblems Процесори, материнські плати RAM & 2 27 травня 2009 08:58
Чотири Y / O PC відновити, материнська плата підкачки Q ewilliams12 Генеральний обладнання чат 1 22 травня 2009 16:53
Hard Drive Imaging Software, що дозволяє Часткова Клон DonnyTEN General Software чат 9 21 березня 2009 13:58
Часткове оновлення / консультувати plzzzzzzzzz redden137 Процесори, материнські плати RAM & 9 2 квітня 2008 18:11
Hp Pavilion T770.uk Перебудувати допомогу Gman13 General Software чат 3 17 березня 2008 14:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.