![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Word Up Homies. Хлопець на роботі були проблеми з його комп'ютера і замінити його плат, розуміючи, що раніше було виснажений ОЗУ, так що він дав мені стару плат про всяк випадок все ще працював. Цього не сталося. Я знаю це, тому що я купив E5200 і 2x1GB від Corsair Dominator DDR2-1066 і перевірив його. Я був трохи розчарований, тому що це досить приємний ASUS P5B Premium, але агов, що я очікував?! Я вже отримав Nvidia 7900GTX, яку я буду модернізації в самому найближчому майбутньому. Тепер мені потрібна материнська плата. Який чіпсет б ви порекомендували? Я збираюся бути oc'ing 5200 з точністю до сантиметра це життя, і я тільки коли-небудь мати одну відеокарту Nvidia в той час, так Crossfire / SLI не турбуватися. Я Case ATX, тому він не повинен бути uATX або що-небудь з розуму. Бюджет також достатньо уваги. Я думаю, сімдесят п'ять фунтів або близько того, макс. Whadya думаєш? P45 або X48? Спасибо заранее! b0dge ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45, EP45-UD3P це кращий розгін рада ІМВ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хм, може бути, мені доведеться до бюджету небагато. Ця рада має гарний вигляд. В самом деле, все P45 плати близько £ 100 або більше ... |
|
| |||
| |||
| Я дивлюся на Gigabyte GA-EP43-DS3L. Я думаю, я повинен отримати достатню з E5200 з P43 борту ... |
|
| |||
| |||
| Ви завжди можете дати їй постріл - Я думав, у вас високий бюджет з X48 пропозицію. E5200 має велику дірку ФСБ, хоча і тоді ви не отримаєте, наскільки, як вам подобається, ви, можливо, доведеться вниз мультиплікатора і до ФСБ, і що може означати ОЗУ закінчується бути вашим обмежувача.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так, я дійсно не подивився у вартість плати і передбачалося £ 75 буде недостатньо. Ну що ж, я отримала Gigabyte GA-EP43-DS3L за £ 45 на Ebay. Використовується, але повну і працювати. Що ти маєш на увазі ФСБ "діра"? |
|
| |||
| |||
| Діапазон FSB, на якій процесор не буде працювати незалежно від напруги настройки.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Добре. Я буду знати про це. Ура. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Заміна Mobo для розміщення нових процесорів - консультацій, необхідних | NothingButProblems | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 27 травня 2009 08:58 |
| Чотири Y / O PC відновити, материнська плата підкачки Q | ewilliams12 | Генеральний обладнання чат | 1 | 22 травня 2009 16:53 |
| Hard Drive Imaging Software, що дозволяє Часткова Клон | DonnyTEN | General Software чат | 9 | 21 березня 2009 13:58 |
| Часткове оновлення / консультувати plzzzzzzzzz | redden137 | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 2 квітня 2008 18:11 |
| Hp Pavilion T770.uk Перебудувати допомогу | Gman13 | General Software чат | 3 | 17 березня 2008 14:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |