פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

מחשב Overclocking מדריך

Reply

שרשרת כלים
Old 13 במאי 2007, 01:51
קבוצת תורמים

ראשית, Overclocking הוא נוהג להציג את מעבד (או רכיבים אחרים) עבר את המהירות הם מדורגים ב. את היסודות אינן קשה כפי שאתה חושב על אף בשל Care and סבלנות צריך לנקוט בכל עת ובכל oc'ing צריך להיעשות בסדר עולה.

אינטל ו AMD CPUs ייצור שלהם ולאחר מכן לבדוק אותם מסוים מהירות. אם נכשלת ב-CPU מסוים מהירות, אז הוא מכר כ CPU בחלק התחתון Speed הבא. הבדיקות הן מאוד חמור כל כך של CPU יוכלו לפעול על מהירות גבוהה יותר אמין. למעשה, בדיקות לעיתים לא נעשה שימוש בכלל. למשל, פעם הייתה החברה בייצור מסוים CPU במשך זמן, יש להם את תהליך gotten למטה מספיק טוב, כי הם כל CPUs להפוך יפעלו באופן אמין על המהירות הגבוהה ביותר של מעבד מיועדת. אז רק כדי להגיע הביקוש בשוק, הם מסמנים כמה מהם ככל לאט CPUs.

אני כבר חייב לשים כאן למרות ויתור: אתה עושה זאת על אחריותך, אני לא advocating אתה עושה את זה, פשוט כי זה יכול להיעשות. עקרון מנחה: אין שום רכיב oc אתה לא יכול להרשות לעצמי להחליף כפי o.c 'ing יכול להרוס את כל המחשב.

אם כי שוב, אם אתה זהיר ולקחת את הזמן שלך, ועם כל תושב safeguards מובנה בתוך מחשב זה לא סביר כי תשלם רכיב נזק לצמיתות. לעתים קרובות יותר, לא תגרום למחשב לקרוס או פשוט מסרבים האתחול.

Overclocking יכול לתת לך רמת ביצועים גבוהה יותר במחיר של רכיבי מחשב ולכן חוסכת לך כסף.

ישנם אחרים, למרות חששות. הנפוצה ביותר היא אחת בחום. כאשר אתה מבצע PC רכיב לרוץ מהר יותר או למעלה זה מתח זה הולך ליצור יותר חום. אם אין לך מספיק קירור, המערכת שלך יכולה ויהיה לחמם יותר מדי. בפני עצמה, overheating לא יכול להרוג את המחשב, בכל זאת. הדרך היחידה שיש לך אהרוג את המחשב על ידי overheating היא אם אתה מנסה שוב ושוב להפעיל את המערכת ב טמפרטורות גבוהות יותר מאשר מומלץ. עם Core2 (אשר אני מאמין שיש לך) תנסה להישאר למטה 50c לעבר שיא. אני רוצה להמליץ על רכישת / מוריד כמה תוכנות למדידת חום ו / או רכישת חום חיישנים. חלק מיצרני mobo עם דברים כאלה כוללים את mobo.

אל תהיה מודאג מדי למרות overheating. תראה את המערכת שלך לפני סימנים מקבל מטוגנים. אקראית קריסות הם הנפוצים ביותר לחתום.

Dange של oc'ing נוספת היא כי הוא יכול להפחית את lifespan של הרכיבים שלך. כאשר מפעילים יותר מתח באמצעות רכיב, מצמצמת את lifespan. קטן לא יהיה גידול של הרבה להשפיע, אבל אם אתה מתכנן להשתמש ב overclock גבוה, אתה רוצה להיות מודע ירידת lifespan. זו לא בעיה בדרך כלל, עם זאת, מאז אף אחד overclocking סביר להניח כי היא לא תהיה באמצעות אותם רכיבים עבור יותר מ 4-5 שנים, והיא לא סביר כי כל הרכיבים שלך ייכשל, לפני 4-5 שנים לא משנה איך הרבה מתח אתה מפעיל את זה דרך. רוב המעבדים מיועדים להמשך עד 10 שנים, כדי לאבד כמה שנים אלה הוא בדרך כלל שווה את הגידול בביצועים.

כדי להבין כיצד overclock המערכת שלך, עליך להבין תחילה כיצד פועלת המערכת שלך. הרכיב הראשון הוא בדרך כלל אנשים oc של CPU:

כשאתה לרכוש CPU, תראה את מהירות ההפעלה שלה. א Core2 E6400 פועל ב 2.13ghz או 2130mhz. זהו אומדן של כמה מחזורי השעון של המעבד עוברת בתוך שנייה אחת. מחזור שעון הוא פרק הזמן בו המעבד יכול לבצע נתון סכום של הוראות, (על אחת כמה מחזורי השעון של המעבד יכול לבצע בתוך שנייה אחת, הוא יכול לעשות זאת מהר יותר את תהליך מידע במהירות רבה יותר את המערכת שלך תופיע).

מטרת overclocking היא להגדיל את דירוג GHz של המעבד כך שהוא יכול לעבור יותר מחזורי שעון לשנייה. הנוסחה עבור מהירות המעבד שלך, אם זה:

FSB (ב-MHz) x מכפיל = מהירות ב MHz.

עכשיו כדי להסביר מה FSB ו מכפיל הן:

ה FSB, Front Side Bus או, איך הוא מתקשר את כל המערכת שלך עם CPU. מהר יותר את ה FSB יכול לרוץ, מהר יותר את כל המערכת שלך יכולה לרוץ.

CPU יצרני מצאו דרכים להגביר את מהירות אפקטיבית של FSB של מעבד על ידי שליחת יותר הוראות לכל מחזור שעון. אז במקום לשלוח כל אחד הוראה אחת השעון מחזור 4 של אינטל לשלוח הוראות לכל מחזור שעון. לכן, כאשר אתה תראה את שלך fsb ולראות את המהירות של 1066mhz, זה לא ממש פועל באותה מהירות. CPUs של אינטל הם "מרובע שאוב". פירוש הדבר כי ב fsb את core2 באמת לפעול בשעה 266mhz. מה שאתה רואה זה את מהירות אפקטיבית כאשר לוקחים בחשבון את חצר-שאוב למדוד
אני אזכור את זה כי כשאתה o.c 'ing שאתה העוסקים בפועל fsb לא יעיל.

מכפיל את המהירות של המשוואה הוא מספר כי גרידא, כאשר כפול את מהירות FSB, ייתן לך את סך כל מהירות המעבד. לדוגמה, אם יש לך בעל מעבד 266MHz FSB (מהירות FSB בפועל) וכן יש מכפיל של 8, אז הוא הופך את המשוואה:

(FSB) 266MHz X (מכפיל) 8 = 2133MHZ עבור CPU, או 2.13GHZ

(אני realise אלה משוואות לא בדיוק, אבל בסך הכל אני משתמש של היצרן כדי טווחי הפשטות ואת הרץ פה או שם לא משנה)

על רוב CPU של מכפיל נעול ולא ניתן העלה אבל יכול להיות מופחת. זה מוכר בשם העליונה נעילה.
בחלק של מעבד עם זאת, את מכפיל הוא נעול לחלוטין (לדוגמה: X6800), כלומר, אתה יכול לשנות את זה כל מספר שאתה רוצה. סוג זה של מעבד הוא מקורב של overclocker, כפי שהוא אומר שאתה יכול overclock פשוט על ידי מעבד את העלאת מכפיל.

זה הרבה יותר קל להעלות או להוריד את מכפיל על מעבד FSB יותר. הסיבה לכך היא, שלא כמו FSB, את מכפיל משפיע רק על מהירות מעבד. כאשר אתה משנה את FSB, אתה משנה את המהירות שבה כל אחד מרכיב את המחשב שלך מתקשר עם CPU. זו, למעשה, הוא overclocking כל שאר רכיבי המערכת שלך. דבר זה יכול לגרום לכל מיני בעיות עם רכיבים אחרים, כי אינך מתכוון overclock הם דחפו מדי רחוק להיכשל לעבוד. ברגע שאתה מבין כיצד overclocking עובד, בכל זאת תוכל לדעת כיצד למנוע בעיות אלה.

השיטה הנפוצה ביותר היא באמצעות overclocking של ה-BIOS. ברגע ב-BIOS, בהנחה שיש לך ב-BIOS שתומך overclocking, (קמעונות יצרנים-Dell וכו '- נוטים להשתמש ב-BIOS של ו mobo זה אינם תומכים o.c' ing), צריכה להיות לך גישה לכל ההגדרות הנחוצים ל overclock המערכת שלך. ההגדרות כי תשלם את רוב הסיכויים להיות התאמת הם:

המכפיל, FSB, מהירות זיכרון RAM, זיכרון RAM תזמון, ועל יחס של זיכרון RAM.

למעשה, כל מה שאתם מנסים לעשות הוא להשיג את המכפיל הגבוה ביותר FSB x המשוואה שאתה יכול לקבל. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא רק כדי להעלות את מכפיל, אבל זה לא יעבוד על מעבדי ביותר מאז מכפיל נעול. השירות הבאה היא להעלות את FSB. הסבר זה היא עצמאית, וכל הבעיות של זיכרון RAM, כי צריך להיות עסקה בעת העלאת FSB מפורטים להלן. לאחר למצוא את המהירות שבה מעבד לא הולך מהר יותר מכל, יש לך עוד אפשרות.

אם אתה באמת רוצה לדחוף את המערכת שלך, אתה יכול לנסות להקטין את מכפיל על מנת להעלות את FSB אפילו יותר. כדי להבין את זה, לדמיין שיש לך מעבד 2.13GHz בעל 266MHz FSB ו 8x מכפיל. (266MHz x 2.13GHz = 8). מובן מאליו, כי המשוואה פועלת באופן זה Tntel המניה של תדר עבור E6400, אבל יש דרכים אחרות כדי להגיע 2.13GHz. אתה יכול להעלות את מכפיל עד 10 (CPU תלויה כמובן) ולהפחית את FSB ל 213MHz, או שאתה יכול להעלות את FSB ל 355MHz ועל מנת לצמצם את מכפיל 6. אלה היו נותנים לך את שניהם באותו 2.13GHz התחלת עם זה. אז הן שילובים של אותם לתת לך את הביצועים של אותה מערכת. נכון?

(לא העולם האמיתי הדמויות, אך ורק כדי לבצע דוגמאות נקודה)

לא נכון. מאז FSB הוא הערוץ דרכו את המערכת שלך מתקשר עם המעבד, אתה רוצה שהוא יהיה גבוה ככל האפשר. אז אם את מונמך FSB עד 213MHz ו העלתה את מכפיל עד 10, עדיין יהיה לך יש מהירות שעון של 2.13GHz, אבל שאר המערכת תהיה התקשרות עם מעבד הרבה יותר לאט מאשר לפני שגרם לאובדן של ביצועי המערכת.

באמת, אתה רוצה את מכפיל נמוך יותר על מנת להעלות את FSB גבוה ככל האפשר. זה נשמע קל, אבל זה לא כמו שאתה צריך להיות כרוך את שאר המערכת, שכן שאר המערכת היא תלויה גם את FSB, chiefly את ראם.

כאשר אתה קונה ראם, היא מדורגת בבית מסוים מהירות. לדוגמה, DDR2 6400 הוא מדורג ב-800mhz, DDR2 8500 הוא מדורג ב 1066mhz

כדי להבין אלו צעדים עליך להבין כיצד פועל זיכרון RAM. ראם, או זיכרון גישה אקראית, משמש לאחסון זמני של קבצי CPU כי צריך לגשת במהירות. לדוגמה, כשאתה טוען את הרמה של המשחק, את CPU יהיה לטעון את רמת לתוך זיכרון RAM, כך שניתן יהיה לגשת למידע במהירות בכל פעם שהוא צריך, במקום טוען את המידע מן (איטית יותר) כונן קשיח.

הדבר לדעת הוא כי RAM פונקציות מסוימות בכל המהירות, שהיא הרבה יותר איטית יותר מהירות CPU. העדכנית ביותר של זיכרון RAM פועל בכתובת במהירויות בין 533MHz ו 1066MHz.

זאת, משום RAM יצרנים גם היה מסוגל לעשות את מה CPU יצרני עשו, כלומר על ידי שליחת מידע פעמיים בכל מחזור שעון של זיכרון RAM.

(DDR2 מייצג "Double Data Rate 2." DDR2 ראם היא גרסה משופרת של DDR ראם כי הוא מהיר יותר ויותר יעיל. סטנדרטיות כמו זיכרון DDR, זיכרון DDR2 יכול לשלוח את הנתונים עולה בשני הקצוות ו נפילה של מחזורי השעון של המעבד. זה כמעט זוגות את כמות זיכרון RAM עבודה את יכולה לעשות בתוך פרק זמן נתון).

אז DDR2 800mhz אומר RAM פועלת ב יעילה במהירות של 800MHz, את "800" מייצג את מהירות השעון. בגלל זה הוא שולח הוראות פעמיים בכל מחזור שעון, כלומר, תדירות ההפעלה שלה האמיתי הוא 400MHz.

כפי שצוין לעיל, כאשר תגדיל את FSB, overclock לך למעשה את כל השאר את המערכת. זה חל גם על זיכרון RAM. יכול להתעורר בעיות כאשר אתה רוצה להעלות את FSB במהירויות מעל ל 400MHz כי הוא רק זיכרון RAM מדורגים להפעלה בעת במהירויות של עד 400MHz, להגדיל את FSB גבוה מ 400MHz יכול לגרום למערכת שלך לקרוס. כדי לפתור את זה יש שלושה פתרונות: משתמש FSB: רם יחס, overclocking את רם, או לקנות ב-RAM מדורג גבוה יותר מהירות.

FSB: רם יחס: אם אתה רוצה להעלות את FSB על מהירות גבוהה יותר מאשר זיכרון RAM תומך שלך, יש לך את האפשרות להציג את זיכרון RAM במחיר נמוך יותר מאשר את מהירות FSB. הדבר נעשה באמצעות FSB: רם יחס. למעשה, את FSB: רם יחס מאפשר לך לבחור מספרים כי הקים את היחס בין FSB או במהירויות RAM. אז, אומר אתה משתמש DDR2 800mhz ראם הפועל ב 400MHz. אבל אתה רוצה להעלות את FSB ל 450MHz CPU כדי overclock שלך. כמובן, את לא כמו זיכרון RAM העלתה את מהירות FSB ויהיה יותר סביר להניח כי המערכת שלך לקרוס. כדי לפתור את זה, אתה יכול להגדיר 5:4 FSB: רם יחס. יחס זה תהיה משמעות הדבר עבור כל 5MHz שלך פועל ב-FSB, זיכרון RAM שלך יפעל רק ב 4MHz.

כדי להקל על העבודה החוצה, להמיר את יחס של 5:4 יחס 100:80. אז לכל 100MHz שלך פועל ב-FSB, זיכרון RAM שלך יפעל רק ב-80MHz. פירוש הדבר, זיכרון RAM שלך יפעל רק ב 80% מהירות FSB שלך. אז עם 450MHz FSB, ריצה של 5:4 ב FSB: יחס של זיכרון RAM, זיכרון RAM שלך יהיה לפעול בשעה 364MHz, שהיא 80% של 450MHz. זה בסדר, שכן היא מדורגת את זיכרון RAM של 400MHz.

(זה לא פתרון אידיאלי עם זאת. הפעלת FSB ו-RAM, עם יחס גורם הפערים בין הזמן כי FSB יכולה לתקשר עם זיכרון RAM. Slowdowns כי גורם זה לא יהיה שם אם זיכרון RAM ו FSB היו רצים באותה מהירות. אם אתה רוצה את מהירות מרבית של המערכת שלך, תוך שימוש FSB: רם יחס לא היה הפתרון הטוב ביותר).

רם Overclocking שלך הוא באמת די פשוט. עיקרון מאחורי overclocking RAM זהה את overclocking CPU: כדי לקבל את זיכרון RAM כדי לפעול על מהירות גבוהה יותר ממה שהוא אמור לפעול בו.

כדי overclock ראם, כל שעליך לעשות הוא להזין את ה-BIOS ונסה להפעיל את זיכרון RAM ב מהירות גבוהה יותר ממה שהיא מדורגת בבית. לדוגמה, אתה יכול לנסות להפעיל את PC-6400 (DDR2 800) ראם במהירות של 410MHz, אשר יהיה 10MHz מעל המהירות ביותר. זה יכול לעבוד, אבל במקרים מסוימים זה יגרום למערכת לקרוס. אם זה יקרה, אל דאגה. הבעיה ניתן לפתור די בקלות על ידי העלאת מתח שלך ראם. את וולטג שלך רם, הידוע גם בשם vdimm, יכול להיות מותאם ברוב של ה-BIOS. תרים אותה בעזרת זמין הקטן ביותר בהדרגה ולבדוק כל הגדרה כדי לראות אם זה עובד. ברגע שאתה מוצא הגדרה כי עובד, אתה יכול לשמור את זה או לנסות לדחוף את זיכרון RAM הלאה. אם אתה נותן את זיכרון RAM יותר מדי מתח, אולם, זה יכול להגיע מטוגנים.

רק דבר אחר שיש לך מה לדאוג כאשר overclocking RAM הם כמיסות timings. אלה הם timings עיכובים בין פונקציות מסוימות של זיכרון RAM. בעיקרון, אם אתה רוצה להעלות את המהירות של זיכרון RAM, ייתכן שיהיה צורך להעלות את timings. זה בכלל לא מסובך. CAS כמיסות דרישות המינימום של מספר מחזורים של ראם חייב לחכות לפני שניתן יהיה לקרוא או לכתוב שוב. התחתון יותר ברור. (CAS4 יהיה טוב יותר מאשר CAS5 למשל).

או במקום לעשות את כל האמור לעיל אתה יכול לקנות ראם מדורגים על מהירות גבוהה יותר, מתוך תיבת לעבר מדורגים מהירות אתה רוצה להריץ את fsb. תגיד, אתה רוצה להעלות שוב את fsb ל 450mhz, רק לרכוש רם מדורגים לרוץ לעבר 450mhz (DDR2 7200 - 900mhz)

יופיע הצבע כאשר אתה overclocking ואתה פשוט לא יכול להגדיל את מהירות מעבד שלך יותר לא משנה מה תעשה וכמה קירור יש לך. זה הסיכוי הטוב ביותר שלך, כי הוא מעבד לא מקבל מספיק מתח. כדי לפתור את זה, אתה פשוט מעלה את מתח שלך CPU, המכונה גם vcore. האם זה באופן דומה שהוזכר קודם לכן בברכה את רם. ברגע שיש לך מספיק מתח עבור CPU להיות יציבה, אתה יכול לשמור את מעבד באותה מהירות או לנסות overclock זה אפילו יותר. בדומה ראם, להיזהר לא להעמיס יותר מדי על מעבד עם מתח. כל מעבד יש voltages המומלץ על ידי תוכנית ההתקנה של היצרן. תראה באינטרנט, במטרה למצוא את אלה. לא הולך בעבר המומלץ voltages.

זכור כי upping את CPU וולטג שלך יגרום הרבה יותר חום. זו הסיבה מדוע הוא בהחלט חיוני כדי שיהיה טוב הקירור כאשר overclocking.

לבסוף, לא כל הרכיבים overclock אותו דבר. אתה יכול להיות מדויקת, ואני מתכוון לעשות בדיוק את אותו הדבר לבנות כחבר אבל יש להבטיח שום oc שלך יהיה ככל theres. כל רכיב הוא ייחודי overclocking היכולת שלו. אבל למזלי, הם דווקא הכי טוב או אף אחד לא היה עושה את זה הם היו?

1) לאחר שתמצה את המגבלה של הצ 'יפ מסוים אז thats זה. אין דבר שתוכל לעשות על מנת להגדיל את o'c יותר.

2) טוב סוג של מתח-בדיקה של overclock היא על ידי הפעלת Orthos של כ 8 שעות, אם משהו הולך ליפול עליה יהיה במהלך זה.

3) בחר את לוח האם wisely כפי motherboards יכול להציע שונות voltages רכיבים שונים כדי הפיכתם ידידותית או לא כל כך ידידותית עבור oc'ing. למד את ברירת המחדל עבור כל רכיב voltages אתה מתכוון oc כמו זה ייתן לך נקודת התחלה, כדי לראות איך תוכל overvolt רכיב מסוים יש לך צורך.

4) קרא למעלה ב-BIOS של, חלק א doddle להפוך oc'ing, חלק יכולים להרכיב את הקושי.

5) Overclocking יכול להיות מסוכן כלכלית כמו הימורים, או כפי ממכר. אז תיזהר!

אני מקווה שזה עוזר לך הכל, אם צועקים על כל שאלה על מעבד של הפורום וכו '.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 1 נובמבר 2007, 06:36
קבוצת תורמים

Pfft .. לגמרי Off topic מצטער אבל איפה השגת את זה ציטוט מתוך החתימה שלך?! LOL
Old 1 נובמבר 2007, 06:39
מנהל קבוצת

Krlll הוא חבר כאן, זה ציטוט ממנו אני חושב.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1 נובמבר 2007, 08:14
קבוצת תורמים

כן, זה היה מ Krlll. Dunno למה אבל זה היה לי תפרים.

-Kanoakavirus
Old 3 נובמבר 2007, 17:31
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dmdougie View Post
Pfft .. לגמרי Off topic מצטער אבל איפה השגת את זה ציטוט מתוך החתימה שלך?! LOL
זה בא מכאן פוטבול אמריקאי בשעה Wembley

Old 3 נובמבר 2007, 18:31
קבוצת תורמים

אני sigged.
אני שולט!

המערכת שלי: Krlll

מעבד (ים):
אינטל Q9550@4.33Ghz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
זיכרון RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
כרטיס מסך (S):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 מ)
כרטיס קול:
Onboard HDA
Hard Drive (s):
כמה LOL 1650GB סה"כ
כונן אופטי (S):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Cooling:
Tuniq Tower 120
רשת / אינטרנט:
Dual Gigabit Ethernet
צג (S):
Acer 22 "widescreen
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x64
Old 17 נובמבר 2007, 03:15
חבר קבוצת

Thx עבור המאמר נתן לי הבנה טובה יותר של OCing
Old 17 נובמבר 2007, 05:00
קבוצת תורמים

אין בעיה מדבק, תודה.

זה לא היה באמת בכתבה ככזה אלא, במקור, אני חוזר שנעשה התגובה עבור חבר שרצה לדעת על oc'ing שלו core2. אז זה רק מוגבלת CPU של אינטל, אם כי יש שם מידע שכל האנשים המבקשים לקבל הבנה של overclocking יכול אולי לעשות שימוש.

-Kanoakavirus
Old 21 נובמבר 2007, 13:29
קבוצת תורמים

נחמד. קצת לקרוא אבל שווה את שעות ארוז נוספים.

המערכת שלי: למעלה Secrit

מעבד (ים):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
לוח האם:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
זיכרון RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
כרטיס מסך (S):
GTX280
כרטיס קול:
onboard (לעת עתה)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
כונן אופטי (S):
לחץ על הקישור חתימה לפרטים
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Watt)
Cooling:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm הרובה
רשת / אינטרנט:
DSL בינוני
צג (S):
30 אינץ '2650x1600 (בקרוב בכל אופן)
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 21 נובמבר 2007, 14:47
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cheesepuff View Post
נחמד. קצת לקרוא אבל שווה את שעות ארוז נוספים.
למרבה הצער CP מישהו מנסה לומר כיצד oc זה לא משהו שאתה יכול להתאים כמה פסקאות.

ואם אתה מתכוון לעשות משהו. האם זה נכון.

-Kanoakavirus
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.