![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Уау, аз не мисля, че сте над clocked компютър по подобен 12 години! ![]() Това ли е най-вече за твърда сърцевина PC геймърите тези дни? -Реймънд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, доста много Реймънд.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той е също така и за хардкор бенчмаркинг ентусиасти Реймънд. Вие искате да се изненада колко много хора, искам да съм номер едно на 3dmark табло.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Точно като Krlll тук LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз също overclocked си процесора, защото тя наистина помага при видео редактиране. вносителки, преглед, спестявания и др толкова бързо сега. и да, по-добре да имаш много информация, отколкото като твърде малко. добрата работа на този един.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти ли направи този настойнически от нищото? Аз съм сигурен, че сте прочетете същата другаде ...
| |||
| |||
| Clocking е голям ... Аз съм провеждате AMD 3200 +, и това е clocked на макс ... Системата ми работи при 30 градуса С, и Pro работи в 35 градуса. Това се дължи на прекомерната употреба на феновете вътре в случая, както и перпендикулярна процесор вентилатор заедно със стандартния, толкова студен въздух е разцъфнал в heatsink и топли въздушни е вятъра, и сукал на система от друг фен ... Звучи сложно, но не могат да изпращат на диаграма в един момент ... феновете са добри. |
|
| |||
| |||
| хей аз арго изглежда OC моя процесор, тъй като неговите заключена или нещо друго, има ли някакъв начин да я отключите? Аз съм с помощта на Dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проблемът ще бъде дънната / BIOS.
Компании като Dell и останалата премахнете / блок overclocking възможности от своите продукти. Понякога е възможно да се променят BIOS или дори по-трудно методи. Google вашето PC / дънната модел номер и overclocking и вижте дали ще намерите нещо. DONT Аз мисля, че ще имат много късмет все пак. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Има ли манекени ръководство за ..... | daveonyx | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 6 юли 2009 02:32 |
| LCD изкупуване ръководство | Janck | Графика на карти & Монитори | 1 | 27 Дек 2008 09:21 |
| Мрежата ръководство Помощ | solotekk | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 25 Март 2008 11:01 |
| UML: Окончателните ръководство? | Mike0001 | Изключено Тема Дискусия | 0 | 15 Feb 2008 08:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |