![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Wow, I don't think I've nad stopovaný PC stejně jako v 12 letech! ![]() Je to hlavně o tvrdé jádro PC hráči v těchto dnech? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, docela daleko Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to i pro hardcore nadšence srovnávání Raymond. To byste se divila, kolik lidí chtějí být jedničkou na 3DMark vysvědčení.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stejně jako Krlll tady válet se
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovněž i my overclocked CPU, protože opravdu pomáhá při videa. dovážejícími, náhled, ukládání, atd. tak nyní mnohem rychleji. a jo, lepší mít spoustu informací, než s příliš málo. dobrá práce na tento jeden.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli jste tuto tutorial od nuly? Jsem si jist, jsem přečetl samá jinde ...
| |||
| |||
| Stopování je skvělý ... I'm vedení AMD 3200 +, a je to stopovaný na max. ... Můj systém běží na 30 stupňů C, a Pro běží na 35 stupňů. Je to důsledek nadměrného používání ventilátorů v případě, a kolmé procesor spolu s ventilátorem standardní, tak studený vzduch je foukané celé chladiče a teplý vzduch je foukané, a nasáta ze systému další fanoušek ... Zní to složitě, ale já se po zavedení diagram někdy ... Ventilátory jsou dobré. |
|
| |||
| |||
| hej i cant Zdá se oc můj procesor, protože jeho uzamčena nebo něco takového, je nějaký způsob, jak ji odblokovat? I'm pomocí dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problém bude deska / BIOS.
Společnostem, jako je Dell a zbytek odstranit / zablokovat možnosti přetaktování ze svých produktů. Někdy je možné měnit BIOS nebo ještě obtížnější způsoby. Google PC / Motherboard číslo modelu a přetaktování a zkuste najít nic. I dont think budete mít štěstí, i když mnoho. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Existuje figuríny průvodce ..... | daveonyx | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 6. červenec 2009 02:32 |
| LCD nákupní průvodce | Janck | Graphics Cards & Monitory | 1 | 27. prosince 2008 09:21 |
| Síťová příručka pomůže | solotekk | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 25. března 2008 11:01 |
| UML: Definitivní průvodce? | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 0 | 15. únor 2008 08:06 |
| Thread Nástroje | |
| |