![]() |
|
| |||
| |||
| Ουάου, δεν νομίζω ότι έχω πάνω από το χρονικό όριο του ενός υπολογιστή όπως και 12 χρόνια! ![]() Είναι αυτό κυρίως για τον σκληρό πυρήνα PC gamers αυτές τις μέρες; -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, λίγο πολύ Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι επίσης και για τη συγκριτική αξιολόγηση hardcore λάτρεις Raymond. Εσείς προτίθεστε να εκπλαγείτε πόσοι άνθρωποι θέλουν να είναι η πρώτη ερώτηση σε αυτό το 3dmark πίνακα.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακριβώς όπως Krlll εδώ γελάω δυνατά
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i επίσης overclocked CPU μου γιατί πραγματικά βοηθάει όταν επεξεργασία βίντεο. η εισαγωγή, η προεπισκόπηση, αποταμίευση, κ.λπ. τόσο πολύ πιο γρήγορα τώρα. και ναι, καλύτερα να έχουμε πολλές πληροφορίες από έχοντας πολύ λίγο. καλή δουλειά σε αυτό το σημείο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως αυτό κάνει φροντιστήριο από το μηδέν;; Είμαι βέβαιος ότι έχω διαβάσει η ίδια με εκείνη που αλλού ...
| |||
| |||
| Χρονισμό είναι μεγάλη ... Μου τελειώνει ένα AMD 3200 +, και είναι προς το μέγιστο χρονικό όριο ... Το σύστημά μου τρέχει στους 30 βαθμούς C, και το Pro τρέχει στους 35 βαθμούς. Αυτό οφείλεται στην υπερβολική χρήση των οπαδών εντός της υπόθεσης, και ένα κάθετο ανεμιστήρα επεξεργαστή μαζί με τα στάνταρ που, τόσο κρύο αέρα γίνεται σε όλη την εμφυσημένα heatsink, και το θερμό αέρα που εμφυσημένα, και αναρροφείται έξω από το σύστημα με το άλλο ανεμιστήρα ... Ακούγεται περίπλοκο, αλλά θα μπορούν να δημοσιεύσουν ένα διάγραμμα που σε κάποια στιγμή ... ανεμιστήρες είναι καλές. |
|
| |||
| |||
| hey i επίκλιση φαίνεται να oc επεξεργαστή μου γιατί η κλειδωμένη ή κάτι τέτοιο, υπάρχει άλλος τρόπος για να ξεκλειδώσετε αυτό; Είμαι με τη χρήση dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το πρόβλημα θα είναι η μητρική πλακέτα / BIOS.
Εταιρείες όπως η Dell και η υπόλοιπη αφαίρεση / μπλοκ overclocking επιλογές από τα προϊόντα τους. Μερικές φορές είναι δυνατόν να αλλάξει το BIOS, ή ακόμα πιο δύσκολο μεθόδους. Google PC σας / Motherboard αριθμό μοντέλου και overclocking και να δούμε αν βρεις τίποτα. I dont πιστεύω θα έχετε πολλή τύχη όμως. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπάρχει ανδρείκελα οδηγό για να ..... | daveonyx | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 11 | 6η Ιουλ 2009 02:32 |
| LCD οδηγός αγοράς | Janck | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 27 Δεκ. 2008 09:21 |
| Δίκτυο οδηγό βοήθεια | solotekk | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 25 Μαρ 2008 11:01 |
| UML: Ο οριστικός οδηγός; | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 0 | 15 Φεβ 2008 08:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |