![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Wow, I don't think I've clocked preko PC-u kao što je 12 godina! ![]() Je li to uglavnom za hard core igrače PC ovih dana? Raymond - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, prilično mnogo Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također je za benchmarking hardcore entuzijasta Raymond. Ti bi se iznenadio koliko ljudi želi biti broj jedan na 3dmark semaforu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Baš kao Krlll ovdje lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također sam overclocked CPU moje jer stvarno pomaže pri uređivanju videa. uvoz, pregledavate, spremanje, itd. toliko brže sada. i da, bolje da imaju dosta informacija nego što premalena. dobar rad na ovoj.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li podnijeli ovaj tutorial od nule? Siguran sam da sam pročitao jedan isti drugdje ...
| |||
| |||
| Takta je super ... Im 'trčanje jedan AMD 3200 +, i to je clocked do max ... Moj sistem runs na 30 stupnjeva C, a Pro prometuje na 35 stupnjeva. To je zbog prevelike upotrebe obožavatelji unutra slučaj, i okomitost procesora ventilator uz standardne jedan, tako hladnog zraka se otpuhan preko heatsink, i toplim zrakom se pregorjeli van i isisan iz sistema još jedan fan ... Zvuči komplicirano, ali JA svibanj post gore dijagram u nekom trenutku ... fanovi su dobro. |
|
| |||
| |||
| Hej ja licemjerje činiti se to moj oc procesor jer je zaključan ili nešto, je li bilo koji način da je za otključavanje potrebno? Im 'koristeći Dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problem će biti matična ploča / BIOS.
Tvrtke kao što su Dell i ostala ukloniti / blok overclocking mogućnosti iz svojih proizvoda. Ponekad je moguće mijenjati BIOS ili još teže metoda. Google računala / matična ploča broj modela i overclocking i vidjeti ako nađete išta. JA dont misliti te htijenje imati puno sreće ipak. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |